Mozzarella med sitron og mynte er virkelig smaken av Middelhavet. En nydelig og enkel tilbehøresrett av Lise Finckenhagen. Serveres gjerne med spekemat.
Mozzarella med sitron og mynte er virkelig smaken av Middelhavet. En nydelig og enkel tilbehøresrett av Lise Finckenhagen. Serveres gjerne med spekemat.
La mozzarellaen få dryppe godt av seg i en sil. Riv den opp i grove biter og legg mozzarellaen over på et lite fat eller bruk en dyp tallerken.
Dryss over revet eller tynt strimlet sitronskall og litt grovhakket mynte. Krydre med flaksalt og kvernet sort pepper og drypp til slutt over rikelig med god olivenolje.
Bon appetit!
La mozzarellaen få dryppe godt av seg i en sil. Riv den opp i grove biter og legg mozzarellaen over på et lite fat eller bruk en dyp tallerken.
Dryss over revet eller tynt strimlet sitronskall og litt grovhakket mynte. Krydre med flaksalt og kvernet sort pepper og drypp til slutt over rikelig med god olivenolje.