Til hovedinnhold

Mozzarella med sitron og mynte

10 min
6 varer
158
Mozzarella med sitron og mynte

Mozzarella med sitron og mynte er virkelig smaken av Middelhavet. En nydelig og enkel tilbehøresrett av Lise Finckenhagen. Serveres gjerne med spekemat.

Ingredienser

1
porsjoner
  • mozzarella, fersk
  • sitron, økologisk
  • olivenolje, god
  • mynte, frisk
  • flaksalt
  • pepper, kvernet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • mozzarella, fersk
  • sitron, økologisk
  • olivenolje, god
  • mynte, frisk
  • flaksalt
  • pepper, kvernet
La mozzarellaen få dryppe godt av seg i en sil. Riv den opp i grove biter og legg mozzarellaen over på et lite fat eller bruk en dyp tallerken.
Dryss over revet eller tynt strimlet sitronskall og litt grovhakket mynte. Krydre med flaksalt og kvernet sort pepper og drypp til slutt over rikelig med god olivenolje.
woman cooking

Bon appetit!

La mozzarellaen få dryppe godt av seg i en sil. Riv den opp i grove biter og legg mozzarellaen over på et lite fat eller bruk en dyp tallerken.
Dryss over revet eller tynt strimlet sitronskall og litt grovhakket mynte. Krydre med flaksalt og kvernet sort pepper og drypp til slutt over rikelig med god olivenolje.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?