Til hovedinnhold

Marinert parmesan

1 h 30 min

Lettvint og deilig snacks med smak av hvitløk og chili.

Lagret av 65 brukere
Marinert parmesan

Lettvint og deilig snacks med smak av hvitløk og chili.

Lagret av 65 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 150 g parmesan
  • 1 fedd hvitløk
  • 0.5 - 1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 1 - 2 ss friske urter, oregano, timian, rosmarin...
  • 0.5 dl olivenolje, god

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g parmesan
  • 1 fedd hvitløk
  • 0.5 - 1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 1 - 2 ss friske urter, oregano, timian, rosmarin...
  • 0.5 dl olivenolje, god
Del parmesanen i jevne biter. Bland sammen parmesan, hvitløk, chili, hakkede urter og olje. La parmesanen få marinere i minst en times tid før servering. Oppbevares kjølig hvis den skal stå lenger.
woman cooking

Bon appetit!

Del parmesanen i jevne biter. Bland sammen parmesan, hvitløk, chili, hakkede urter og olje. La parmesanen få marinere i minst en times tid før servering. Oppbevares kjølig hvis den skal stå lenger.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?