0.5 - 1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
1 - 2 ss friske urter, oregano, timian, rosmarin...
0.5 dl olivenolje, god
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
150 g parmesan
1 fedd hvitløk
0.5 - 1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
1 - 2 ss friske urter, oregano, timian, rosmarin...
0.5 dl olivenolje, god
Del parmesanen i jevne biter. Bland sammen parmesan, hvitløk, chili, hakkede urter og olje. La parmesanen få marinere i minst en times tid før servering. Oppbevares kjølig hvis den skal stå lenger.
Bon appetit!
Del parmesanen i jevne biter. Bland sammen parmesan, hvitløk, chili, hakkede urter og olje. La parmesanen få marinere i minst en times tid før servering. Oppbevares kjølig hvis den skal stå lenger.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto