Til hovedinnhold

Crostini med trøffelkrem og spekeskinke

25 min

Små og sprø skiver toppet med trøffelkrem og spekeskinke - en klassisk italiensk smårett.

Oppskriften gir ca. 12 stk.

Oppskrift: Lise Finckenhagen
Foto: Sara Johannessen

Lagret av 208 brukere
Crostini med trøffelkrem og spekeskinke

Små og sprø skiver toppet med trøffelkrem og spekeskinke - en klassisk italiensk smårett.

Oppskriften gir ca. 12 stk.

Oppskrift: Lise Finckenhagen
Foto: Sara Johannessen

Lagret av 208 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 0.25 stk baguett
  • 1.5 ss kremost, naturell
  • 1 ts trøffel, finhakkede skiver
  • 3 skive(r) spekeskinke, store tynne skiver
  • olivenolje, mengde etter ønske

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 0.25 stk baguett
  • 1.5 ss kremost, naturell
  • 1 ts trøffel, finhakkede skiver
  • 3 skive(r) spekeskinke, store tynne skiver
  • olivenolje, mengde etter ønske
Skjær bagetten i tynne skiver. Drypp litt olje på hver skive og dryss over litt knust flaksalt. Toast skivene ved 200 grader i ovn. De skal bli gylne og sprø på overflaten.
Bland sammen ost og trøffel eller smak osten til med trøffelolje. Smør hver toast med trøffelkremen og topp med en halv skive skinke.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær bagetten i tynne skiver. Drypp litt olje på hver skive og dryss over litt knust flaksalt. Toast skivene ved 200 grader i ovn. De skal bli gylne og sprø på overflaten.
Bland sammen ost og trøffel eller smak osten til med trøffelolje. Smør hver toast med trøffelkremen og topp med en halv skive skinke.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?