Til hovedinnhold

Toast med ost og skinke

25 min

Mat trenger ikke være komplisert for å være godt. Dette er toast med ost og skinke et perfekt eksempel på! Når kokk Lise Finckenhagen skal ta den helt ut, bruker hun rikelig med cheddarost, smører sennep på blingsene og vender hele sandwichen i egg før hun steker herligheten langsomt i smør i stekepannen. Det er en toast for spesielle anledninger! Server med noen salatblader eller et par delte cherrytomater og eventuelt friske urter til pynt.

Lagret av 2059 brukere
Toast med ost og skinke

Mat trenger ikke være komplisert for å være godt. Dette er toast med ost og skinke et perfekt eksempel på! Når kokk Lise Finckenhagen skal ta den helt ut, bruker hun rikelig med cheddarost, smører sennep på blingsene og vender hele sandwichen i egg før hun steker herligheten langsomt i smør i stekepannen. Det er en toast for spesielle anledninger! Server med noen salatblader eller et par delte cherrytomater og eventuelt friske urter til pynt.

Lagret av 2059 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2 skive(r) brød, godt
  • 2 skive(r) cheddar, eller annen ost du liker
  • 2 skive(r) kokt skinke
  • 0.5 ss sennep, sterk
  • 1 stk egg
  • 2 ss melk
  • smør, til steking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) brød, godt
  • 2 skive(r) cheddar, eller annen ost du liker
  • 2 skive(r) kokt skinke
  • 0.5 ss sennep, sterk
  • 1 stk egg
  • 2 ss melk
  • smør, til steking
Smør skivene med sennep og legg dem sammen med ost og skinke i mellom.
Visp sammen egg og melk i en dyp tallerken. Vend helen toasten i eggeblandingen, løft den forsiktig opp og la den få renne litt av seg.
Bruk godt med smør i stekepannen og stek toasten gyllenbrun på begge sider over middels varme. Nytes med det samme!
woman cooking

Bon appetit!

Smør skivene med sennep og legg dem sammen med ost og skinke i mellom.
Visp sammen egg og melk i en dyp tallerken. Vend helen toasten i eggeblandingen, løft den forsiktig opp og la den få renne litt av seg.
Bruk godt med smør i stekepannen og stek toasten gyllenbrun på begge sider over middels varme. Nytes med det samme!
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?