Start med teriyakisaus: Rens ingefærrot og chili, hakk opp i biter. Skjær sitrongress og hvitløk i biter. Ha alt i kjelen, sammen med soyasaus, vann, brunt sukker og limesaft.
Kok opp, la sausen koke i ca. 10 minutter før den moses med en stavmikser. Sil sausen, om ønskelig kan den tyknes med 1 teskje maizenamel utrørt i et par spiseskjeer kaldt vann. Før servering tilsettes finhakket fersk koriander og ristet sesamfrø. Sausen bør være avkjølt når den serveres.
Snitt opp gulrøttene i tynne strimler. Kutt opp vårløken og ha den med gulrøttene en i glovarm wokpanne, sammen med noen dråper olje.
Rør rundt før du har i strimlet hjertesalat, krabbekjøtt, crabsticks og reker. Rør raskt rundt, smak til med 2-3 spiseskjeer soyasaus og fersk hakket koriander. Avkjøl fyllet mens rispapiret forberedes.
Kok opp vann i en vid kjele. Avkjøl til fingervarmt, før ett og ett rispapir dyppes rask i vannet og legges over på et fuktig klede. Legg ca. 2 spiseskjeer av fyllet på midten av hvert risflak.
Legg på 2-3 blader ruccolasalat, fold over og brett sidene inn til en tett pakke. Gjenta til du har ca. 12 vårruller.
Bon appetit!
Start med teriyakisaus: Rens ingefærrot og chili, hakk opp i biter. Skjær sitrongress og hvitløk i biter. Ha alt i kjelen, sammen med soyasaus, vann, brunt sukker og limesaft.
Kok opp, la sausen koke i ca. 10 minutter før den moses med en stavmikser. Sil sausen, om ønskelig kan den tyknes med 1 teskje maizenamel utrørt i et par spiseskjeer kaldt vann. Før servering tilsettes finhakket fersk koriander og ristet sesamfrø. Sausen bør være avkjølt når den serveres.
Snitt opp gulrøttene i tynne strimler. Kutt opp vårløken og ha den med gulrøttene en i glovarm wokpanne, sammen med noen dråper olje.
Rør rundt før du har i strimlet hjertesalat, krabbekjøtt, crabsticks og reker. Rør raskt rundt, smak til med 2-3 spiseskjeer soyasaus og fersk hakket koriander. Avkjøl fyllet mens rispapiret forberedes.
Kok opp vann i en vid kjele. Avkjøl til fingervarmt, før ett og ett rispapir dyppes rask i vannet og legges over på et fuktig klede. Legg ca. 2 spiseskjeer av fyllet på midten av hvert risflak.
Legg på 2-3 blader ruccolasalat, fold over og brett sidene inn til en tett pakke. Gjenta til du har ca. 12 vårruller.