rask
Fiken, mozzarella og skinke
15 min
Italienskinspirert forrett med deilig smak av fiken, mozzarella og tynne skiver spekeskinke.
Lagret av 221 brukere
Italienskinspirert forrett med deilig smak av fiken, mozzarella og tynne skiver spekeskinke.
Lagret av 221 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 4 stykker fiken, ferske
- 200 - 250 g mozzarella, fersk, av bøffelmelk
- 12 stykker spekeskinke, store og tynne skiver
- 50 g ruccolasalat
- 2 dråpe sitronsaft
- olivenolje, god kvalitet
- balsamicoeddik, tykk og søt
- flaksalt
- hel sort pepper, kvernet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 stykker fiken, ferske
- 200 - 250 g mozzarella, fersk, av bøffelmelk
- 12 stykker spekeskinke, store og tynne skiver
- 50 g ruccolasalat
- 2 dråpe sitronsaft
- olivenolje, god kvalitet
- balsamicoeddik, tykk og søt
- flaksalt
- hel sort pepper, kvernet
Skjær fikenene i båter. Riv mozzarellaen i grove biter. Vend salaten med litt olivenolje, noen dråper sitronsaft og litt salt.
Anrett fiken, mozzarella, skinke og salat pent på tallerkener. Kvern over litt pepper, drypp over god olivenolje og deilig balsamicoeddik.

Bon appetit!
Skjær fikenene i båter. Riv mozzarellaen i grove biter. Vend salaten med litt olivenolje, noen dråper sitronsaft og litt salt.
Anrett fiken, mozzarella, skinke og salat pent på tallerkener. Kvern over litt pepper, drypp over god olivenolje og deilig balsamicoeddik.