Til hovedinnhold

Fiken, mozzarella og skinke

15 min
9 varer
213
Fiken, mozzarella og skinke

Italienskinspirert forrett med deilig smak av fiken, mozzarella og tynne skiver spekeskinke. 

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stykker fiken, ferske
  • 200 - 250 g mozzarella, fersk, av bøffelmelk
  • 12 stykker spekeskinke, store og tynne skiver
  • 50 g ruccolasalat
  • 2 dråpe sitronsaft
  • olivenolje, god kvalitet
  • balsamicoeddik, tykk og søt
  • flaksalt
  • hel sort pepper, kvernet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stykker fiken, ferske
  • 200 - 250 g mozzarella, fersk, av bøffelmelk
  • 12 stykker spekeskinke, store og tynne skiver
  • 50 g ruccolasalat
  • 2 dråpe sitronsaft
  • olivenolje, god kvalitet
  • balsamicoeddik, tykk og søt
  • flaksalt
  • hel sort pepper, kvernet
Skjær fikenene i båter. Riv mozzarellaen i grove biter. Vend salaten med litt olivenolje, noen dråper sitronsaft og litt salt.
Anrett fiken, mozzarella, skinke og salat pent på tallerkener. Kvern over litt pepper, drypp over god olivenolje og deilig balsamicoeddik.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær fikenene i båter. Riv mozzarellaen i grove biter. Vend salaten med litt olivenolje, noen dråper sitronsaft og litt salt.
Anrett fiken, mozzarella, skinke og salat pent på tallerkener. Kvern over litt pepper, drypp over god olivenolje og deilig balsamicoeddik.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?