rask
Lun chevre på toast med nøtter, honning og rosmarin
15 min
Ostesmørbrød kan være dryppende fet kosemat, men det kan også være et lite måltid med følelse av luksus. Lun chevre på toast med nøtter, honning og rosmarin er deilig fingermat og tilhører helt klart siste kategori.
370 har lagret denne
Ostesmørbrød kan være dryppende fet kosemat, men det kan også være et lite måltid med følelse av luksus. Lun chevre på toast med nøtter, honning og rosmarin er deilig fingermat og tilhører helt klart siste kategori.
370 har lagret denne
Ingredienser
4
porsjoner
- 6 skive(r) brød, små skiver, valnøtt- eller surdeigsbrød
- 1 stk chèvre, gjerne norsk, evt. hvitmugg eller naturelle
- 1 dl nøtter, grovhakkede, som valnøtter, pistasj, mandler
- 1 dl honning, flytende
- 4 stykker aprikos, tørkede i små biter
- 1 ss rosmarin, friske, hakkede
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 6 skive(r) brød, små skiver, valnøtt- eller surdeigsbrød
- 1 stk chèvre, gjerne norsk, evt. hvitmugg eller naturelle
- 1 dl nøtter, grovhakkede, som valnøtter, pistasj, mandler
- 1 dl honning, flytende
- 4 stykker aprikos, tørkede i små biter
- 1 ss rosmarin, friske, hakkede
Varm honningen i en kasserolle og bland inn nøtter, aprikoser og rosmarinblader.
Skjær osten i 12 like tykke skiver.
Del brødskivene i trekanter og legg dem over på et stekebrett.
Topp hver brødskive med ost og stek skivene under grill i ovn til osten blir gyllen.
Server chevretoastene lune med en liten skje av nøtteblandingen på toppen.

Bon appetit!
Varm honningen i en kasserolle og bland inn nøtter, aprikoser og rosmarinblader.
Skjær osten i 12 like tykke skiver.
Del brødskivene i trekanter og legg dem over på et stekebrett.
Topp hver brødskive med ost og stek skivene under grill i ovn til osten blir gyllen.
Server chevretoastene lune med en liten skje av nøtteblandingen på toppen.