rask
Ny

Bruschetta med bjørnebær og chèvre

20 min

Prøv en ny vri på bruschettaen med denne varianten toppet med chèvre og bjørnebær. Mens klassisk bruschetta toppes med tomat og basilikum, er dette en litt søtere variant som gjerne kan serveres som forrett - kanskje til stekt andebryst med bjørnebærsaus?

9 har lagret denne
Et fat med mange små skiver bruschetta toppet med chèvre og bjørnebær

Prøv en ny vri på bruschettaen med denne varianten toppet med chèvre og bjørnebær. Mens klassisk bruschetta toppes med tomat og basilikum, er dette en litt søtere variant som gjerne kan serveres som forrett - kanskje til stekt andebryst med bjørnebærsaus?

9 har lagret denne
4
porsjoner
  • baguette
  • 150 - 200 g chèvre
  • 1 fedd hvitløk
  • honning
  • olivenolje
  • 2 stilker timian, frisk
Unngå at skjermen går i dvale
  • baguette
  • 150 - 200 g chèvre
  • 1 fedd hvitløk
  • honning
  • olivenolje
  • 2 stilker timian, frisk
Ringle litt olivenolje over brødskivene og stek dem ved 225 grader (over- og undervarme) i cirka 5 minutter, til skivene har blitt gylne.
Skjær hvitløksfeddet i to og gni hvitløken på de sprøstekte skivene. Fordel bjørnebær og chèvre oppå brødet, og ringle over litt honning.
Dryss litt maldonsalt og timian over – og server umiddelbart.
woman cooking

Bon appetit!

Ringle litt olivenolje over brødskivene og stek dem ved 225 grader (over- og undervarme) i cirka 5 minutter, til skivene har blitt gylne.
Skjær hvitløksfeddet i to og gni hvitløken på de sprøstekte skivene. Fordel bjørnebær og chèvre oppå brødet, og ringle over litt honning.
Dryss litt maldonsalt og timian over – og server umiddelbart.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?