rask
Ny

Lefserull med røkelaks

10 min

Lefserull med laks er en klassiker som det fort blir tomt av på koldtbordet. Lefserullene lager du helt enkelt med lefser, kremost, røkelaks og ruccolasalat. Du kan også fylle lefserullene med rødløk, urter eller lignende for variasjon.

139 har lagret denne
Lefseruller med røkelaks, kremost og salat skåret i biter på tallerken
Foto: Silje Sandberg

Lefserull med laks er en klassiker som det fort blir tomt av på koldtbordet. Lefserullene lager du helt enkelt med lefser, kremost, røkelaks og ruccolasalat. Du kan også fylle lefserullene med rødløk, urter eller lignende for variasjon.

139 har lagret denne

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk lefse
  • 4 ss kremost, for eksempel snøfrisk med dill
  • 8 skive(r) røkelaks
  • 70 g ruccola, vasket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk lefse
  • 4 ss kremost, for eksempel snøfrisk med dill
  • 8 skive(r) røkelaks
  • 70 g ruccola, vasket
Smør lefsene med kremost og fordel røkelaksen og ruccola utover.
Rull lefsene stramt sammen og skjær i skiver på skrå.
woman cooking

Bon appetit!

Smør lefsene med kremost og fordel røkelaksen og ruccola utover.
Rull lefsene stramt sammen og skjær i skiver på skrå.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?