rask

Stekt chorizo

30 min

Rødvinsposjert chorizo er en enkel tapasrett med masse god smak. Når chorizoen har fått putret med rødvin, sukker og laurbærblad, er det bare å sette på tapasbordet og nyte!

19 har lagret denne
Stekt chorizo i rødvin servert i tapasskål
Foto: Silje Sandberg

Rødvinsposjert chorizo er en enkel tapasrett med masse god smak. Når chorizoen har fått putret med rødvin, sukker og laurbærblad, er det bare å sette på tapasbordet og nyte!

19 har lagret denne

Ingredienser

4
porsjoner
  • 500 g chorizopølse
  • 3 dl rødvin
  • 2 stk laurbærblad
  • 6 ss brunt sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g chorizopølse
  • 3 dl rødvin
  • 2 stk laurbærblad
  • 6 ss brunt sukker
Fjern skinnet fra pølsa og kutt chorizoen i skiver.
Stek chorizoen på middels høy varme i en kjele til den begynner å slippe litt av oljen og får stekeskorpe.
Hell på rødvin, sukker og legg i laurbærbladene.
La kjelen stå og putre på lav varme til rødvinen reduseres til en tykkere saus, i cirka 20 minutter.
De rødvinsposjerte chorizoene kan serveres avkjølt, eller gi dem et raskt oppkok rett før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Fjern skinnet fra pølsa og kutt chorizoen i skiver.
Stek chorizoen på middels høy varme i en kjele til den begynner å slippe litt av oljen og får stekeskorpe.
Hell på rødvin, sukker og legg i laurbærbladene.
La kjelen stå og putre på lav varme til rødvinen reduseres til en tykkere saus, i cirka 20 minutter.
De rødvinsposjerte chorizoene kan serveres avkjølt, eller gi dem et raskt oppkok rett før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?