rask
Stekt chorizo
30 min
Rødvinsposjert chorizo er en enkel tapasrett med masse god smak. Når chorizoen har fått putret med rødvin, sukker og laurbærblad, er det bare å sette på tapasbordet og nyte!
19 har lagret denne
Foto: Silje Sandberg
Rødvinsposjert chorizo er en enkel tapasrett med masse god smak. Når chorizoen har fått putret med rødvin, sukker og laurbærblad, er det bare å sette på tapasbordet og nyte!
19 har lagret denne
Ingredienser
4
porsjoner
- 500 g chorizopølse
- 3 dl rødvin
- 2 stk laurbærblad
- 6 ss brunt sukker
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 500 g chorizopølse
- 3 dl rødvin
- 2 stk laurbærblad
- 6 ss brunt sukker
Fjern skinnet fra pølsa og kutt chorizoen i skiver.
Stek chorizoen på middels høy varme i en kjele til den begynner å slippe litt av oljen og får stekeskorpe.
Hell på rødvin, sukker og legg i laurbærbladene.
La kjelen stå og putre på lav varme til rødvinen reduseres til en tykkere saus, i cirka 20 minutter.
De rødvinsposjerte chorizoene kan serveres avkjølt, eller gi dem et raskt oppkok rett før servering.

Bon appetit!
Fjern skinnet fra pølsa og kutt chorizoen i skiver.
Stek chorizoen på middels høy varme i en kjele til den begynner å slippe litt av oljen og får stekeskorpe.
Hell på rødvin, sukker og legg i laurbærbladene.
La kjelen stå og putre på lav varme til rødvinen reduseres til en tykkere saus, i cirka 20 minutter.
De rødvinsposjerte chorizoene kan serveres avkjølt, eller gi dem et raskt oppkok rett før servering.