Burrata med bakte vindruer og estragon
Burrate en italiensk ferskost som ligner mozzarella, men er bløtere i konsistensen.
Opprinnelig kommer osten fra Puglia, der den ble oppfunnet på 1920-tallet, ifølge Store Norske leksikon.
Her har burrataen fått selskap av ovnsbakte vindruer og estragon som også skaper en søt og aromatisk olje som du ringler over retten.
Oppskriften er hentet fra kokeboken «Processen» av Sedir Ajeenah.
Liker du denne retten kan du også prøve pappardelle med ferske urter og grønn chili eller prosecco pomodoro fra samme bok.
Burrate en italiensk ferskost som ligner mozzarella, men er bløtere i konsistensen.
Opprinnelig kommer osten fra Puglia, der den ble oppfunnet på 1920-tallet, ifølge Store Norske leksikon.
Her har burrataen fått selskap av ovnsbakte vindruer og estragon som også skaper en søt og aromatisk olje som du ringler over retten.
Oppskriften er hentet fra kokeboken «Processen» av Sedir Ajeenah.
Liker du denne retten kan du også prøve pappardelle med ferske urter og grønn chili eller prosecco pomodoro fra samme bok.
Ingredienser
- 0.5 dl olivenolje
- 5 stk røde druer, økologiske, uten stein
- 5 stk grønne druer, økologiske, uten stein
- 1 potte estragon
- 1 stk Burrata
Slik gjør du:
- 0.5 dl olivenolje
- 5 stk røde druer, økologiske, uten stein
- 5 stk grønne druer, økologiske, uten stein
- 1 potte estragon
- 1 stk Burrata
