Rens blomkålen og del den i grove buketter. Riv blomkålen, eller kjør den raskt til «gryn/ris» i en hurtigmikser.
Rens og skjær mangoen i små terninger. Finhakk eller finsnitt rødløken og chilien (fjern frøene for å fjerne litt av heten).
Bland sammen mango, rødløk, chili, limesaft, olivenolje, hakket koriander og en klype salt.
Rens avokadoen og del den i grove skiver. Vend eller dryss avokadoen med sesamfrø.
Varm en stor stekepanne. Tilsett litt olje og stek blomkålrisen over høy varme i 3-4 minutter. Rør jevnlig og krydre blomkålen med salt og pepper. (Stek helst i to omganger så blomkålrisen blir stekt og ikke bløt/vassen.)
Fordel blomkålrisen i passende boller. Topp med reker, mangosalat og avokadoskiver.
Bon appetit!
Rens blomkålen og del den i grove buketter. Riv blomkålen, eller kjør den raskt til «gryn/ris» i en hurtigmikser.
Rens og skjær mangoen i små terninger. Finhakk eller finsnitt rødløken og chilien (fjern frøene for å fjerne litt av heten).
Bland sammen mango, rødløk, chili, limesaft, olivenolje, hakket koriander og en klype salt.
Rens avokadoen og del den i grove skiver. Vend eller dryss avokadoen med sesamfrø.
Varm en stor stekepanne. Tilsett litt olje og stek blomkålrisen over høy varme i 3-4 minutter. Rør jevnlig og krydre blomkålen med salt og pepper. (Stek helst i to omganger så blomkålrisen blir stekt og ikke bløt/vassen.)
Fordel blomkålrisen i passende boller. Topp med reker, mangosalat og avokadoskiver.