Bruk gjerne en liten kulegrill. Legg rekene utover i en form som passer på grillen. Varm røyksponet i en liten kjele. Tenn på sponet slik at det brenner godt. Sett kjelen med røyksponet på grillen og legg lokket på grillen. Røyk rekene i cirka 20 minutter. Når de er gylne og lune er de klare og bør spises med det samme.
Mos sammen hvitløk og en klype salt med en gaffel. Hvitløken skal bli som en puré.
Visp sammen eggeplommer og hvitløkmosen i en stål- eller glassbolle.
Tilsett oljen litt etter litt mens du hele tiden visper energisk. Smak til med sitronsaft, chilisaus og mer salt om nødvendig.
Tilsett litt finhakket gressløk om du vil.
Bon appetit!
Bruk gjerne en liten kulegrill. Legg rekene utover i en form som passer på grillen. Varm røyksponet i en liten kjele. Tenn på sponet slik at det brenner godt. Sett kjelen med røyksponet på grillen og legg lokket på grillen. Røyk rekene i cirka 20 minutter. Når de er gylne og lune er de klare og bør spises med det samme.
Mos sammen hvitløk og en klype salt med en gaffel. Hvitløken skal bli som en puré.
Visp sammen eggeplommer og hvitløkmosen i en stål- eller glassbolle.
Tilsett oljen litt etter litt mens du hele tiden visper energisk. Smak til med sitronsaft, chilisaus og mer salt om nødvendig.