rask
Reker i tomatsaus med ris
10 min
Superenkelt og superraskt.
Lagret av 62 brukere
Ingredienser
1
porsjoner
- 150 g reker, rensede
- 0.5 stk løk, hakket
- 1 fedd hvitløk, hakket
- 1 stk rød paprika, i strimler
- 1 stk stangselleri, i skiver
- 0.5 stk hermetiske tomater, boks, hakkede tomater
- 1 ss olivenolje
- 1 ts chilisaus, sambal oelek
- 1 bunt basilikum, liten
- salt, etter smak
- pepper, etter smak
- ris
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 150 g reker, rensede
- 0.5 stk løk, hakket
- 1 fedd hvitløk, hakket
- 1 stk rød paprika, i strimler
- 1 stk stangselleri, i skiver
- 0.5 stk hermetiske tomater, boks, hakkede tomater
- 1 ss olivenolje
- 1 ts chilisaus, sambal oelek
- 1 bunt basilikum, liten
- salt, etter smak
- pepper, etter smak
- ris
Stek løk og hvitløk i olivenolje i noen minutter.
Tilsett paprika og tomater og la det steke i 5 minutter.
Smak til med sambal oelek, salt og pepper.
Legg i skrelte reker og la dem bli varme. Tilsett basilikum.
Spis med kokt ris.

Bon appetit!
Stek løk og hvitløk i olivenolje i noen minutter.
Tilsett paprika og tomater og la det steke i 5 minutter.
Smak til med sambal oelek, salt og pepper.
Legg i skrelte reker og la dem bli varme. Tilsett basilikum.
Spis med kokt ris.