Til hovedinnhold
rask

Reker i tomatsaus med ris

10 min

Superenkelt og superraskt.

Lagret av 62 brukere
Reker i tomatsaus med ris

Superenkelt og superraskt.

Lagret av 62 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 150 g reker, rensede
  • 0.5 stk løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, hakket
  • 1 stk rød paprika, i strimler
  • 1 stk stangselleri, i skiver
  • 0.5 stk hermetiske tomater, boks, hakkede tomater
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts chilisaus, sambal oelek
  • 1 bunt basilikum, liten
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
  • ris

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g reker, rensede
  • 0.5 stk løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, hakket
  • 1 stk rød paprika, i strimler
  • 1 stk stangselleri, i skiver
  • 0.5 stk hermetiske tomater, boks, hakkede tomater
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts chilisaus, sambal oelek
  • 1 bunt basilikum, liten
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
  • ris
Stek løk og hvitløk i olivenolje i noen minutter.
Tilsett paprika og tomater og la det steke i 5 minutter.
Smak til med sambal oelek, salt og pepper.
Legg i skrelte reker og la dem bli varme. Tilsett basilikum.
Spis med kokt ris.
woman cooking

Bon appetit!

Stek løk og hvitløk i olivenolje i noen minutter.
Tilsett paprika og tomater og la det steke i 5 minutter.
Smak til med sambal oelek, salt og pepper.
Legg i skrelte reker og la dem bli varme. Tilsett basilikum.
Spis med kokt ris.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?