Pynt avokadoen med urter, spirer, spiselige blomster, rogn, sesamfrø, chilisalt eller noen annet du synes kan passe, og fyll på med reker blandet med hjemmelaget «Rhode Island-dressing».
Pynt avokadoen med urter, spirer, spiselige blomster, rogn, sesamfrø, chilisalt eller noen annet du synes kan passe, og fyll på med reker blandet med hjemmelaget «Rhode Island-dressing».
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen. Bland dressingen sammen med rekene og hakkede urter.
Del avokadoene i to og fjern steinen. Press litt sitronsaft over avokadokjøttet for å hindre misfarging.
Pynt avokadoen med urter, karse, spirer, sesamfrø, rogn, eventuelt litt chilisalt eller noen annet godt og lekkert. Fyll opp midten med rekeblandingen, pynt med litt ekstra rogn og dill. Bør serveres med det samme.
TIPS
Hvis du ikke får plass til alt rekefyllet i fordypningen kan du servere det ved siden av, gjerne med noen tynne toast i tillegg. Et alternativ er å skjære avokadokjøttet i små terninger, for så å blande alt sammen og servere det i pene glass med litt sprø salat i bunnen, altså mer som en vanlig rekecocktail. Det er også godt å blande inn agurk og mango i små terninger.
Bon appetit!
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen. Bland dressingen sammen med rekene og hakkede urter.
Del avokadoene i to og fjern steinen. Press litt sitronsaft over avokadokjøttet for å hindre misfarging.
Pynt avokadoen med urter, karse, spirer, sesamfrø, rogn, eventuelt litt chilisalt eller noen annet godt og lekkert. Fyll opp midten med rekeblandingen, pynt med litt ekstra rogn og dill. Bør serveres med det samme.
TIPS
Hvis du ikke får plass til alt rekefyllet i fordypningen kan du servere det ved siden av, gjerne med noen tynne toast i tillegg. Et alternativ er å skjære avokadokjøttet i små terninger, for så å blande alt sammen og servere det i pene glass med litt sprø salat i bunnen, altså mer som en vanlig rekecocktail. Det er også godt å blande inn agurk og mango i små terninger.