Enhver brødskive vil være fra seg av misunnelse når de kaster blikket på en saftig ristet blings toppet med ferske reker rørt sammen med majones, rømme, rødløk, gressløk, dill, rogn og tynt skivet fennikel.
Enhver brødskive vil være fra seg av misunnelse når de kaster blikket på en saftig ristet blings toppet med ferske reker rørt sammen med majones, rømme, rødløk, gressløk, dill, rogn og tynt skivet fennikel.
Del eller grovhakk rekene. Finhakk løken. Rens fennikelen og skjær den i tynne skiver (bruk gjerne en skreller).
Bland alle ingrediensene sammen og smak røren til med sitronsaft, salt og pepper. Spar eventuelt litt av fennikelen, bland den med noen dråper olivenolje og sitronsaft og legg den på toppen av rekerøren ved servering.
Legg en god skje rekerøre på en saftig skive ristet brød.
Bon appetit!
Del eller grovhakk rekene. Finhakk løken. Rens fennikelen og skjær den i tynne skiver (bruk gjerne en skreller).
Bland alle ingrediensene sammen og smak røren til med sitronsaft, salt og pepper. Spar eventuelt litt av fennikelen, bland den med noen dråper olivenolje og sitronsaft og legg den på toppen av rekerøren ved servering.
Legg en god skje rekerøre på en saftig skive ristet brød.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto