Til hovedinnhold

Rekesmørbrød à la Grand Café

15 min

På Grand Café serverte de helt fantastiske rekesmørbrød! Restauranten har lukket dørene for godt, og de høye smørbrødene og overdådige dessertene er dessverre historie. Her deler imidlertid kokkene oppskriften på rekesmørbrød, slik at du kan gjenskape maten hjemme.

Les mer: Tre ting vi kommer til å savne med Grand Café.

Lagret av 75 brukere
Rekesmørbrød à la Grand Café
Foto: Godt og Grand

På Grand Café serverte de helt fantastiske rekesmørbrød! Restauranten har lukket dørene for godt, og de høye smørbrødene og overdådige dessertene er dessverre historie. Her deler imidlertid kokkene oppskriften på rekesmørbrød, slik at du kan gjenskape maten hjemme.

Les mer: Tre ting vi kommer til å savne med Grand Café.

Lagret av 75 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 skive(r) loff
  • 10 g smør, mykt
  • 2 bl salat, lollosalat
  • 120 g reker, håndpillede
  • 2 skive(r) agurk
  • 1 ss majones
  • 1 bit sitron
  • dill

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 skive(r) loff
  • 10 g smør, mykt
  • 2 bl salat, lollosalat
  • 120 g reker, håndpillede
  • 2 skive(r) agurk
  • 1 ss majones
  • 1 bit sitron
  • dill
Smør loffskiven med mykt smør.
Legg på salat og deretter reker.
Dandér smørbrødet med agurk, majones og eventuelt litt dill. Server med sitron til.
woman cooking

Bon appetit!

Smør loffskiven med mykt smør.
Legg på salat og deretter reker.
Dandér smørbrødet med agurk, majones og eventuelt litt dill. Server med sitron til.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?