Reker med sitronmajones, avokadodipp og paprikadressing
45 min
Ferske reker er noe av det diggeste som finnes! Og man kan godt bare servere det med fersk loff og majones; men hvorfor ikke trå til litt og diske opp med litt forskjellige dressinger i tillegg. Her får du tre forslag - en sitronmajones, en dressing med paprika og gressløk og en avokadodipp; alle perfekte til rekemiddagen.
Ferske reker er noe av det diggeste som finnes! Og man kan godt bare servere det med fersk loff og majones; men hvorfor ikke trå til litt og diske opp med litt forskjellige dressinger i tillegg. Her får du tre forslag - en sitronmajones, en dressing med paprika og gressløk og en avokadodipp; alle perfekte til rekemiddagen.
Legg rekene på knust is i en stor bolle. Sett frem skylleboller til alle gjestene.
Lag sitronmajones: Visp sammen sitronsaft, eggeplommer og sennep i en bolle. Visp inn oljen, litt etter litt. Smak majonesen til med salt og noen dråper tabasko. Pynt med litt grovmalt sort pepper.
Lag paprika- og gressløkdressing: Mos paprika til puré og rør puréen sammen med rømme eller majones. Smak dressingen til med salt og pepper. Bland inn hakket gressløk.
Lag avokadodipp: Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos kjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, finhakket hvitløk og chili. Smak til med salt og pepper, bland til slutt inn grovhakket koriander.
Bon appetit!
Legg rekene på knust is i en stor bolle. Sett frem skylleboller til alle gjestene.
Lag sitronmajones: Visp sammen sitronsaft, eggeplommer og sennep i en bolle. Visp inn oljen, litt etter litt. Smak majonesen til med salt og noen dråper tabasko. Pynt med litt grovmalt sort pepper.
Lag paprika- og gressløkdressing: Mos paprika til puré og rør puréen sammen med rømme eller majones. Smak dressingen til med salt og pepper. Bland inn hakket gressløk.
Lag avokadodipp: Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos kjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, finhakket hvitløk og chili. Smak til med salt og pepper, bland til slutt inn grovhakket koriander.