Lag en litt moderne variant av den klassiske rekecocktailen - her blander vi inn litt chili og mango, og serverer den i hjertesalatblader. Men Thousand Island-dressing må det være. Hjemmelaget, selvsagt.
Lag en litt moderne variant av den klassiske rekecocktailen - her blander vi inn litt chili og mango, og serverer den i hjertesalatblader. Men Thousand Island-dressing må det være. Hjemmelaget, selvsagt.
Del agurken på langs og skrap ut den bløte kjernen. Del agurk og mango i små biter. Bland sammen reker, agurk, mango og chili.
Skjær av den nederste stilkfestet på hjertesalaten og dra bladene fra hverandre. Dander salatbladene utover et fat og fyll bladene med rekeblandingen. Topp med en liten skje dressing og dryss over hakkede urter.
Bon appetit!
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen.
Del agurken på langs og skrap ut den bløte kjernen. Del agurk og mango i små biter. Bland sammen reker, agurk, mango og chili.
Skjær av den nederste stilkfestet på hjertesalaten og dra bladene fra hverandre. Dander salatbladene utover et fat og fyll bladene med rekeblandingen. Topp med en liten skje dressing og dryss over hakkede urter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto