Til hovedinnhold

Marinerte scampi

1 h

Marinerte scampi passer både på tapasbordet, i salater eller bare som snacks med en god dressing eller saus ved siden.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Felix Laate

Lagret av 224 brukere
Marinerte scampi

Marinerte scampi passer både på tapasbordet, i salater eller bare som snacks med en god dressing eller saus ved siden.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Felix Laate

Lagret av 224 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 500 g scampi, rå
  • 30 g ingefær
  • 1 rød chili
  • 3 hvitløksfedd
  • 3 dl olje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g scampi, rå
  • 30 g ingefær
  • 1 rød chili
  • 3 hvitløksfedd
  • 3 dl olje
Skrell og rens scampiene.
Skrell og finhakk hvitløk og ingefær.
Rens chili og skjær i ringer.
Ha chili, hvitløk og ingefær i en bolle sammen med oljen.
Legg i scampiene og la de marineres i noen timer.
Steikes i varm panne til de blir gylne (rød-oransje) i fargen.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell og rens scampiene.
Skrell og finhakk hvitløk og ingefær.
Rens chili og skjær i ringer.
Ha chili, hvitløk og ingefær i en bolle sammen med oljen.
Legg i scampiene og la de marineres i noen timer.
Steikes i varm panne til de blir gylne (rød-oransje) i fargen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?