Lag et lite snitt langsmed ryggen på rekene og fjern tarmen.
Fjern det ytterste tørre laget på sitrongresset. Finhakk sitrongress, hvitløk og chili. Varm en stekepanne med litt olje. Fres sitrongress, hvitløk, chili og ingefær i ca. 2 minutter. Det skal freses mykt uten å få noe særlig farge.
Tilsett kokos og fres videre i 1 minutt til kokosen blir lett gyllen. Ta alt ut av pannen og varm opp pannen på nytt. Stek rekene et par minutter til de skifter farge.
Krydre med salt og pepper. Bland kokosblandingen sammen med rekene og riv over mørk sjokolade. Serveres straks med limebåter.
Bon appetit!
Lag et lite snitt langsmed ryggen på rekene og fjern tarmen.
Fjern det ytterste tørre laget på sitrongresset. Finhakk sitrongress, hvitløk og chili. Varm en stekepanne med litt olje. Fres sitrongress, hvitløk, chili og ingefær i ca. 2 minutter. Det skal freses mykt uten å få noe særlig farge.
Tilsett kokos og fres videre i 1 minutt til kokosen blir lett gyllen. Ta alt ut av pannen og varm opp pannen på nytt. Stek rekene et par minutter til de skifter farge.
Krydre med salt og pepper. Bland kokosblandingen sammen med rekene og riv over mørk sjokolade. Serveres straks med limebåter.