Bland sammen alle krydre. Denne krydderblandingen passer også fint til kyllingretter og andre tomatbaserte retter.
Varm olje i en kjele, fres finhakket hvitløk og paprikabiter raskt før hermetiske tomater tilsettes. Ha i krydderblandingen og la sausen småkoke i 8-10 minutter. Ta kjelen bort fra varmen og ha i rensede reker. Når rekene er varmet i sausen tilsettes finhakket koriander.
Papadums: Varm frityrolje en gryte til ca. 160 grader. Frityrstek ett og ett papadumbrød om gangen. Brødene blåser seg opp og er ferdigstekte på noen få sekunder. Legg de over på kjøkkenpapir for fettavrenning. Server rekene i brødene med blandet bladsalat.
Bon appetit!
Bland sammen alle krydre. Denne krydderblandingen passer også fint til kyllingretter og andre tomatbaserte retter.
Varm olje i en kjele, fres finhakket hvitløk og paprikabiter raskt før hermetiske tomater tilsettes. Ha i krydderblandingen og la sausen småkoke i 8-10 minutter. Ta kjelen bort fra varmen og ha i rensede reker. Når rekene er varmet i sausen tilsettes finhakket koriander.
Papadums: Varm frityrolje en gryte til ca. 160 grader. Frityrstek ett og ett papadumbrød om gangen. Brødene blåser seg opp og er ferdigstekte på noen få sekunder. Legg de over på kjøkkenpapir for fettavrenning. Server rekene i brødene med blandet bladsalat.