Bruschetta med avokado og krabberøre er den perfekte lunsjretten, som like gjerne kan serveres til kvelds. Smak røren til med en god klype kajennepepper: Det skal være et lite «sting» i den.
Bruschetta med avokado og krabberøre er den perfekte lunsjretten, som like gjerne kan serveres til kvelds. Smak røren til med en god klype kajennepepper: Det skal være et lite «sting» i den.
Rist brødskivene i en brødrister eller under grill i ovn.
Gni skivene med hvitløk og drypp over olivenolje.
Del og rens avokadoen. Mos avokado med en gaffel og fordel avokadomosen på brødskivene. Drypp over noen dråper sitronsaft.
Bland krabbekjøttet med majones og rømme. Rør det godt sammen og smak blandingen til med kajennepepper, noen dråper sitronsaft og salt, hvis du syns det er nødvendig.
Rør inn hakket gressløk og dill.
Fordel krabberøren på brødskivene og topp med litt karse og et lite dryss med chiliflakes.
Bon appetit!
Rist brødskivene i en brødrister eller under grill i ovn.
Gni skivene med hvitløk og drypp over olivenolje.
Del og rens avokadoen. Mos avokado med en gaffel og fordel avokadomosen på brødskivene. Drypp over noen dråper sitronsaft.
Bland krabbekjøttet med majones og rømme. Rør det godt sammen og smak blandingen til med kajennepepper, noen dråper sitronsaft og salt, hvis du syns det er nødvendig.
Rør inn hakket gressløk og dill.
Fordel krabberøren på brødskivene og topp med litt karse og et lite dryss med chiliflakes.