rask

Bruschetta med avokado og krabberøre

30 min

Bruschetta med avokado og krabberøre er den perfekte lunsjretten, som like gjerne kan serveres til kvelds. Smak røren til med en god klype kajennepepper: Det skal være et lite «sting» i den. 

350 har lagret denne
Bruschetta med avokado og krabberøre

Bruschetta med avokado og krabberøre er den perfekte lunsjretten, som like gjerne kan serveres til kvelds. Smak røren til med en god klype kajennepepper: Det skal være et lite «sting» i den. 

350 har lagret denne
4
porsjoner
  • 4 skive(r) grovbrød, gjerne surdeigsbrød
  • 1 fedd hvitløk
  • olje
  • 1 - 2 stykker avokado
  • 0.5 stk sitron
  • 400 g Krabbekjøtt, renset
  • 2 ss majones, eller hvitløksmajones
  • 1 ss crème fraîche, eller gresk yoghurt naturell
  • salt
  • kajennepepper, eller chilipulver
  • 1 bunt gressløk, liten bunt
  • 1 bunt dill, eller basilikum
  • karse
  • chiliflak, kan sløyfes
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 skive(r) grovbrød, gjerne surdeigsbrød
  • 1 fedd hvitløk
  • olje
  • 1 - 2 stykker avokado
  • 0.5 stk sitron
  • 400 g Krabbekjøtt, renset
  • 2 ss majones, eller hvitløksmajones
  • 1 ss crème fraîche, eller gresk yoghurt naturell
  • salt
  • kajennepepper, eller chilipulver
  • 1 bunt gressløk, liten bunt
  • 1 bunt dill, eller basilikum
  • karse
  • chiliflak, kan sløyfes
Rist brødskivene i en brødrister eller under grill i ovn.
Gni skivene med hvitløk og drypp over olivenolje.
Del og rens avokadoen. Mos avokado med en gaffel og fordel avokadomosen på brødskivene. Drypp over noen dråper sitronsaft.
Bland krabbekjøttet med majones og rømme. Rør det godt sammen og smak blandingen til med kajennepepper, noen dråper sitronsaft og salt, hvis du syns det er nødvendig.
Rør inn hakket gressløk og dill.
Fordel krabberøren på brødskivene og topp med litt karse og et lite dryss med chiliflakes.
woman cooking

Bon appetit!

Rist brødskivene i en brødrister eller under grill i ovn.
Gni skivene med hvitløk og drypp over olivenolje.
Del og rens avokadoen. Mos avokado med en gaffel og fordel avokadomosen på brødskivene. Drypp over noen dråper sitronsaft.
Bland krabbekjøttet med majones og rømme. Rør det godt sammen og smak blandingen til med kajennepepper, noen dråper sitronsaft og salt, hvis du syns det er nødvendig.
Rør inn hakket gressløk og dill.
Fordel krabberøren på brødskivene og topp med litt karse og et lite dryss med chiliflakes.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?