Til hovedinnhold
rask

Krabberøre

10 min

Sommer er krabbesesong! Prøv denne digge påleggsrøren på godt surdeigsbrød i varmen. 

Lagret av 90 brukere
Krabberøre

Sommer er krabbesesong! Prøv denne digge påleggsrøren på godt surdeigsbrød i varmen. 

Lagret av 90 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 stk krabbeskjell
  • 2 ss majones
  • 2 ss rømme, eller creme fraiche
  • 20 g lakserogn, eller rognkjeksrogn
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 klype salt og kvernet pepper, smak til!
  • 1 bunt kjørvel, til topping

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk krabbeskjell
  • 2 ss majones
  • 2 ss rømme, eller creme fraiche
  • 20 g lakserogn, eller rognkjeksrogn
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 klype salt og kvernet pepper, smak til!
  • 1 bunt kjørvel, til topping
Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Finhakk rødløk og bland inn. Smak til med salt og pepper.
Server krabberøre på godt brød, og topp med frisk kjørvel. Ha eventuelt ekstra rognkjeksrogn på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Finhakk rødløk og bland inn. Smak til med salt og pepper.
Server krabberøre på godt brød, og topp med frisk kjørvel. Ha eventuelt ekstra rognkjeksrogn på toppen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?