rask
Krabberøre
10 min
Sommer er krabbesesong! Prøv denne digge påleggsrøren på godt surdeigsbrød i varmen.
98 har lagret denne
Sommer er krabbesesong! Prøv denne digge påleggsrøren på godt surdeigsbrød i varmen.
98 har lagret denne
2
porsjoner
- 1 stk krabbeskjell
- 2 ss majones
- 2 ss rømme, eller creme fraiche
- 20 g lakserogn, eller rognkjeksrogn
- 0.5 stk rødløk
- 2 ts sitronsaft
- 1 klype salt og kvernet pepper, smak til!
- 1 bunt kjørvel, til topping
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 stk krabbeskjell
- 2 ss majones
- 2 ss rømme, eller creme fraiche
- 20 g lakserogn, eller rognkjeksrogn
- 0.5 stk rødløk
- 2 ts sitronsaft
- 1 klype salt og kvernet pepper, smak til!
- 1 bunt kjørvel, til topping
Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Finhakk rødløk og bland inn. Smak til med salt og pepper.
Server krabberøre på godt brød, og topp med frisk kjørvel. Ha eventuelt ekstra rognkjeksrogn på toppen.

Bon appetit!
Rør sammen majones, rømme eller creme fraiche og sitronsaft. Bland inn krabbekjøttet og rogn.
Finhakk rødløk og bland inn. Smak til med salt og pepper.
Server krabberøre på godt brød, og topp med frisk kjørvel. Ha eventuelt ekstra rognkjeksrogn på toppen.