Rens avokadoen og mos den fint sammen med crème fraiche og limesaft. Smak kremen til med salt og pepper.
Brun smøret i en liten kasserolle, det skal bli gyllent og nøttebrunt (ikke brent). Trekk kasserollen til siden og tilsett soyasaus, hvitløk og sjalottløk. Rett før servering har du i gressløken
Del krabben i jevne store stykker og krydre dem lett med salt og pepper. Stek krabbestykkene i litt olje over middels sterk varme i 3-5 minutter.
Anrett den stekte kongekrabben på avokadokremen og topp med soyasjy (pass på at du får med både smør og soya). Pynt med friske urter eller spirer.
Bon appetit!
Rens avokadoen og mos den fint sammen med crème fraiche og limesaft. Smak kremen til med salt og pepper.
Brun smøret i en liten kasserolle, det skal bli gyllent og nøttebrunt (ikke brent). Trekk kasserollen til siden og tilsett soyasaus, hvitløk og sjalottløk. Rett før servering har du i gressløken
Del krabben i jevne store stykker og krydre dem lett med salt og pepper. Stek krabbestykkene i litt olje over middels sterk varme i 3-5 minutter.
Anrett den stekte kongekrabben på avokadokremen og topp med soyasjy (pass på at du får med både smør og soya). Pynt med friske urter eller spirer.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto