Her får du en tacovariant det er vel verd å prøve! Fyll mini-tortilla med krabbe og avokadorøre, og lag gjerne tortillaene selv. Denne retten er både enkel å lage og frisk på smak.
Her får du en tacovariant det er vel verd å prøve! Fyll mini-tortilla med krabbe og avokadorøre, og lag gjerne tortillaene selv. Denne retten er både enkel å lage og frisk på smak.
Lag avokadorøre: Rens avokadoene og mos kjøttet med en gaffel. Rør inn finhakket hvitløk, finsnittet vårløk og koriander. Smak røren til med limesaft, salt og pepper.
Lag tortillas: Bland sammen mel, salt og bakepulver til tortillaen. Tilsett olje og 2 ¼ dl varmt vann.
Kna deigen godt sammen til den blir helt glatt og smidig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin. Tilsett litt mer vann hvis deigen virker litt tørr.
Del deigen i valnøttstore biter. Rull dem til en liten bolle og kjevl hver bolle ut til en tynn leiv.
Bruk en varm og tørr stekepanne. Stek tortillaene raskt på begge sider (ca. 40 sekunder på hver side). De skal få gylne flekker og blåser seg litt opp her og der.
Oppbevar de ferdigstekte tortillaene i et kjøkkenklede slik at de holder seg myke og varme mens du steker resten.
Topp tortillaene med krabbekjøtt, avokadomos, rømme, vårløk, koriander, reddikskiver og gjerne noen dråper sterk chilisaus.
Bon appetit!
Lag avokadorøre: Rens avokadoene og mos kjøttet med en gaffel. Rør inn finhakket hvitløk, finsnittet vårløk og koriander. Smak røren til med limesaft, salt og pepper.
Lag tortillas: Bland sammen mel, salt og bakepulver til tortillaen. Tilsett olje og 2 ¼ dl varmt vann.
Kna deigen godt sammen til den blir helt glatt og smidig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin. Tilsett litt mer vann hvis deigen virker litt tørr.
Del deigen i valnøttstore biter. Rull dem til en liten bolle og kjevl hver bolle ut til en tynn leiv.
Bruk en varm og tørr stekepanne. Stek tortillaene raskt på begge sider (ca. 40 sekunder på hver side). De skal få gylne flekker og blåser seg litt opp her og der.
Oppbevar de ferdigstekte tortillaene i et kjøkkenklede slik at de holder seg myke og varme mens du steker resten.
Topp tortillaene med krabbekjøtt, avokadomos, rømme, vårløk, koriander, reddikskiver og gjerne noen dråper sterk chilisaus.