Dette er en forenklet utgave av chilicrab dyppet i himmelsk saus, som er søtlig og passe sterk. Denne krabberetten garanterer saus på fingrene, så sørg for god tilgang på servietter og skyllebolle.
Dette er en forenklet utgave av chilicrab dyppet i himmelsk saus, som er søtlig og passe sterk. Denne krabberetten garanterer saus på fingrene, så sørg for god tilgang på servietter og skyllebolle.
Knekk klørne slik at kjøttet blir lett tilgjengelig.
Rens og finhakk løk, hvitløk, ingefær og chili.
Varm opp oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. Fres løk, hvitløk, ingefær og chili over middels sterk varme, til løken blir myk og gyllen. Rør ofte slik at løken ikke blir brun.
Tilsett ketchup, vann, soyasaus, sweet chili, syltetøy og eddik. La det hele småputre i 15 minutter og kjør til slutt sausen raskt med en stavmikser.
Varm krabbeklørne i sausen. Dryss over hakket koriander, sesamfrø og finsnittet vårløk ved servering.
Bon appetit!
Knekk klørne slik at kjøttet blir lett tilgjengelig.
Rens og finhakk løk, hvitløk, ingefær og chili.
Varm opp oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. Fres løk, hvitløk, ingefær og chili over middels sterk varme, til løken blir myk og gyllen. Rør ofte slik at løken ikke blir brun.
Tilsett ketchup, vann, soyasaus, sweet chili, syltetøy og eddik. La det hele småputre i 15 minutter og kjør til slutt sausen raskt med en stavmikser.
Varm krabbeklørne i sausen. Dryss over hakket koriander, sesamfrø og finsnittet vårløk ved servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto