Vask og skjær reddikene i skiver eller smale båter. Bland eddik, sukker, vann og en klype salt i en kasserolle. Kok opp og la laken småkoke i et par minutter, avkjøl. Ha reddikene over på et sylteglass eller lignende og fyll på med syltelake. La reddikene marinere i minst 20 minutter.
Skjær kamskjellene i tynne skiver. Smør en passende tallerken med litt olje og legg på kamskjellskivene. Krydre med salt og litt kvernet pepper, press over limesaft og drypp over olivenolje. Dryss til slutt over gressløk og litt knust tørket chili.
Bon appetit!
Vask og skjær reddikene i skiver eller smale båter. Bland eddik, sukker, vann og en klype salt i en kasserolle. Kok opp og la laken småkoke i et par minutter, avkjøl. Ha reddikene over på et sylteglass eller lignende og fyll på med syltelake. La reddikene marinere i minst 20 minutter.
Skjær kamskjellene i tynne skiver. Smør en passende tallerken med litt olje og legg på kamskjellskivene. Krydre med salt og litt kvernet pepper, press over limesaft og drypp over olivenolje. Dryss til slutt over gressløk og litt knust tørket chili.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto