Til hovedinnhold

Ceviche med østers

2 h 30 min

Aksel Steen driver østersbaren Eff Eff i Oslo, og deler her sin oppskrift på ceviche med østers.

Lagret av 31 brukere
Ceviche med østers

Aksel Steen driver østersbaren Eff Eff i Oslo, og deler her sin oppskrift på ceviche med østers.

Lagret av 31 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 4 stk østers, evt. 8 stk, avhengig av størrelse
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 dl hvitvinseddik, søt type, f. eks. chardonnayeddik
  • 1 bunt koriander, liten bunt, grovkuttet
  • 1 stk jalapeño, kuttet i tynne skiver
  • sitronsaft, 1/2 sitron per porsjon

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk østers, evt. 8 stk, avhengig av størrelse
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 dl hvitvinseddik, søt type, f. eks. chardonnayeddik
  • 1 bunt koriander, liten bunt, grovkuttet
  • 1 stk jalapeño, kuttet i tynne skiver
  • sitronsaft, 1/2 sitron per porsjon
Dekk sjalottløken med eddik, og la den ligge i et par timer.
Åpne østersene og del i to-tre biter. Legg i fire dype skåler.
Garnér med løk, jalapenô og koriander. Hell over sitronsaft.
woman cooking

Bon appetit!

Dekk sjalottløken med eddik, og la den ligge i et par timer.
Åpne østersene og del i to-tre biter. Legg i fire dype skåler.
Garnér med løk, jalapenô og koriander. Hell over sitronsaft.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?