Ingredienser
1
porsjoner
- 4 stk østers, evt. 8 stk, avhengig av størrelse
- 1 stk sjalottløk
- 1 dl hvitvinseddik, søt type, f. eks. chardonnayeddik
- 1 bunt koriander, liten bunt, grovkuttet
- 1 stk jalapeño, kuttet i tynne skiver
- sitronsaft, 1/2 sitron per porsjon
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 stk østers, evt. 8 stk, avhengig av størrelse
- 1 stk sjalottløk
- 1 dl hvitvinseddik, søt type, f. eks. chardonnayeddik
- 1 bunt koriander, liten bunt, grovkuttet
- 1 stk jalapeño, kuttet i tynne skiver
- sitronsaft, 1/2 sitron per porsjon
Dekk sjalottløken med eddik, og la den ligge i et par timer.
Åpne østersene og del i to-tre biter. Legg i fire dype skåler.
Garnér med løk, jalapenô og koriander. Hell over sitronsaft.

Bon appetit!
Dekk sjalottløken med eddik, og la den ligge i et par timer.
Åpne østersene og del i to-tre biter. Legg i fire dype skåler.
Garnér med løk, jalapenô og koriander. Hell over sitronsaft.