Ceviche med østers

2 t 30 min

Aksel Steen driver østersbaren Eff Eff i Oslo, og deler her sin oppskrift på ceviche med østers.

33 har lagret denne
Ceviche med østers

Aksel Steen driver østersbaren Eff Eff i Oslo, og deler her sin oppskrift på ceviche med østers.

33 har lagret denne
1
porsjoner
  • 4 stk østers, evt. 8 stk, avhengig av størrelse
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 dl hvitvinseddik, søt type, f. eks. chardonnayeddik
  • 1 bunt koriander, liten bunt, grovkuttet
  • 1 stk jalapeño, kuttet i tynne skiver
  • sitronsaft, 1/2 sitron per porsjon
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk østers, evt. 8 stk, avhengig av størrelse
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 dl hvitvinseddik, søt type, f. eks. chardonnayeddik
  • 1 bunt koriander, liten bunt, grovkuttet
  • 1 stk jalapeño, kuttet i tynne skiver
  • sitronsaft, 1/2 sitron per porsjon
Dekk sjalottløken med eddik, og la den ligge i et par timer.
Åpne østersene og del i to-tre biter. Legg i fire dype skåler.
Garnér med løk, jalapenô og koriander. Hell over sitronsaft.
woman cooking

Bon appetit!

Dekk sjalottløken med eddik, og la den ligge i et par timer.
Åpne østersene og del i to-tre biter. Legg i fire dype skåler.
Garnér med løk, jalapenô og koriander. Hell over sitronsaft.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?