Mignonette: Saus til østers
10 min
Aksel Steen driver østersbaren Eff Eff i Oslo, og deler her oppskriften på en klassisk vinaigrette, Mignonette, man gjerne serverer til rå østers.
Lagret av 31 brukere
Aksel Steen driver østersbaren Eff Eff i Oslo, og deler her oppskriften på en klassisk vinaigrette, Mignonette, man gjerne serverer til rå østers.
Lagret av 31 brukere
Ingredienser
1
porsjoner
- sjalottløk
- rødvinseddik, evt. hvitvinseddik
- pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- sjalottløk
- rødvinseddik, evt. hvitvinseddik
- pepper
Kutt opp sjalottløk og bland i eddik. Smak til med pepper.
Server ved siden av østersen.

Bon appetit!
Kutt opp sjalottløk og bland i eddik. Smak til med pepper.
Server ved siden av østersen.