1 stilk stangselleri, finhakket, ta vare på bladene
0.5 stk fennikel, finhakket, ta vare på de grønne urtene
2 fedd hvitløk
2 stilk vårløk, finhakket, legg det grønne til siden
1 ss absint
30 g bladpersille
20 g brødkrumme
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
12 stk østers
1 stk sitron
salt, grovsalt
60 g smør
1 stk sjalottløk, finhakket
1 stilk stangselleri, finhakket, ta vare på bladene
0.5 stk fennikel, finhakket, ta vare på de grønne urtene
2 fedd hvitløk
2 stilk vårløk, finhakket, legg det grønne til siden
1 ss absint
30 g bladpersille
20 g brødkrumme
Stek sjalottløk, stangselleri, fennikel, hvit-løk og de hvite vårløkstilkene til alt er blitt mykt. Tilsett en liten klype salt og absint.
Kjør alt glatt i hurtigmikser. Tilsett blad-persille, selleriblader, fennikelurter og resten av vårløken. Kjør videre i hurtigmikser. Tilsett brødkrom og kjør videre.
Åpne østersene, sett på et brett med grovsalt så de står stabilt. Ha over grønn-sakssmøret.
Stek under grillelement på høy varme i ca. 5 minutter, eller til de blir litt mørke i kanten. Følg med underveis.
Server med sitronbåt.
Bon appetit!
Stek sjalottløk, stangselleri, fennikel, hvit-løk og de hvite vårløkstilkene til alt er blitt mykt. Tilsett en liten klype salt og absint.
Kjør alt glatt i hurtigmikser. Tilsett blad-persille, selleriblader, fennikelurter og resten av vårløken. Kjør videre i hurtigmikser. Tilsett brødkrom og kjør videre.
Åpne østersene, sett på et brett med grovsalt så de står stabilt. Ha over grønn-sakssmøret.
Stek under grillelement på høy varme i ca. 5 minutter, eller til de blir litt mørke i kanten. Følg med underveis.
Server med sitronbåt.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto