rask

Lobster roll i brioche

30 min

Lobster roll i brioche er en ganske nydelig liten luksusrett. Pensle brødet godt med smeltet smør og topp med en skje ørretrogn og litt syltet rødløk for ekstra nytelse. Serveres gjerne med sitron eller grillet sitron til å presse over. Hummer kan erstattes med andre skalldyr, som kokt kongekrabbe eller reker.

400 har lagret denne
Lobster roll i brioche

Lobster roll i brioche er en ganske nydelig liten luksusrett. Pensle brødet godt med smeltet smør og topp med en skje ørretrogn og litt syltet rødløk for ekstra nytelse. Serveres gjerne med sitron eller grillet sitron til å presse over. Hummer kan erstattes med andre skalldyr, som kokt kongekrabbe eller reker.

400 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 stykker hummer
  • 4 ss majones
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 ts chilisaus, sterk
  • 4 ss chilisaus
  • 4 ss gressløk, finhakket
  • 2 ss estragon, hakket
  • 5 - 6 ss smør, smeltet
  • salt og kvernet pepper
  • ørretrogn
  • syltet rødløk
  • 4 stykker pølsebrød, , saftige, gjerne briochebrød
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker hummer
  • 4 ss majones
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 ts chilisaus, sterk
  • 4 ss chilisaus
  • 4 ss gressløk, finhakket
  • 2 ss estragon, hakket
  • 5 - 6 ss smør, smeltet
  • salt og kvernet pepper
  • ørretrogn
  • syltet rødløk
  • 4 stykker pølsebrød, , saftige, gjerne briochebrød
Rens hummeren og del kjøttet i grove biter.
Bland sammen majones, crème fraîche, chilisaus og urter. Smak til med salt og pepper, og bland dressingen sammen med hummerkjøttet.
Varm brødene og pensle dem med halvparten av det smeltede smøret.
Fyll i hummerkjøttet og drypp over resten av smøret.
Topp med en skje ørretrogn og litt syltet rødløk. Dryss over ekstra urter.
woman cooking

Bon appetit!

Rens hummeren og del kjøttet i grove biter.
Bland sammen majones, crème fraîche, chilisaus og urter. Smak til med salt og pepper, og bland dressingen sammen med hummerkjøttet.
Varm brødene og pensle dem med halvparten av det smeltede smøret.
Fyll i hummerkjøttet og drypp over resten av smøret.
Topp med en skje ørretrogn og litt syltet rødløk. Dryss over ekstra urter.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?