Disse gratinerte sjøkrepsene er av Geir Skeie. Han vant gull i Bocuse d´Or i 2009 og har startet sjømatsrestauranten Brygge 11 i Sandefjord, på Stord og i Hemsedal.
Disse gratinerte sjøkrepsene er av Geir Skeie. Han vant gull i Bocuse d´Or i 2009 og har startet sjømatsrestauranten Brygge 11 i Sandefjord, på Stord og i Hemsedal.
Kjør smør, egg, urter og sitron med stavmikser eller kjøkkenmaskin til det er godt blandet. Ha blandingen over sjøkrepsen i et tynt lag. Lager du smøret i forkant kan den rulles i plastfilm, avkjøles og skaves i tynne skiver med kniv eller ostehøvel.
Gratiner under grillelementet i ovnen i 4-5 minutter. Krepsen er klar når du så vidt klarer å løfte kjøttet ut av skallet med en gaffel.
Bon appetit!
Kjør smør, egg, urter og sitron med stavmikser eller kjøkkenmaskin til det er godt blandet. Ha blandingen over sjøkrepsen i et tynt lag. Lager du smøret i forkant kan den rulles i plastfilm, avkjøles og skaves i tynne skiver med kniv eller ostehøvel.
Gratiner under grillelementet i ovnen i 4-5 minutter. Krepsen er klar når du så vidt klarer å løfte kjøttet ut av skallet med en gaffel.