rask

Lobsterroll

25 min
163 har lagret denne
Lobsterroll
163 har lagret denne
2
porsjoner
  • 1 stk hummer, kokt
  • 3 ss majones
  • 1 ss crème fraîche
  • 2 stk vårløk
  • 2 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss estragon, eller kjørvel
  • chilisaus, sterk
  • 1 håndfull potetgull, sprøtt og godt
  • bladsalat
  • ørretrogn
  • rødløk, syltet eller finsnittet
  • 2 stk pølsebrød
  • 2 ss smør, smeltet
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk hummer, kokt
  • 3 ss majones
  • 1 ss crème fraîche
  • 2 stk vårløk
  • 2 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss estragon, eller kjørvel
  • chilisaus, sterk
  • 1 håndfull potetgull, sprøtt og godt
  • bladsalat
  • ørretrogn
  • rødløk, syltet eller finsnittet
  • 2 stk pølsebrød
  • 2 ss smør, smeltet
Rens hummeren og skjær hummerkjøttet i grove biter. Finsnitt vårløken og bland sammen hummer, majones, creme fraiche, vårløk, gressløk, estragon og chilisaus.
Smak blandingen til med en klype salt og litt kvernet pepper.
Varm pølsebrødene og pensle dem på innsiden med smeltet smør.
Legg i noen salatblader og fyll brødene med hummersalat.
Topp med litt ørret rogn, syltet rødløk og potetgull.
woman cooking

Bon appetit!

Rens hummeren og skjær hummerkjøttet i grove biter. Finsnitt vårløken og bland sammen hummer, majones, creme fraiche, vårløk, gressløk, estragon og chilisaus.
Smak blandingen til med en klype salt og litt kvernet pepper.
Varm pølsebrødene og pensle dem på innsiden med smeltet smør.
Legg i noen salatblader og fyll brødene med hummersalat.
Topp med litt ørret rogn, syltet rødløk og potetgull.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?