Til hovedinnhold

Lobsterroll

25 min

Lobsterroll er en hummersandwich. Med potetgull. Og smørdynkede pølsebrød. Det kan man godt like.

Lagret av 159 brukere
Lobsterroll

Lobsterroll er en hummersandwich. Med potetgull. Og smørdynkede pølsebrød. Det kan man godt like.

Lagret av 159 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 stk hummer, kokt
  • 3 ss majones
  • 1 ss crème fraîche
  • 2 stk vårløk
  • 2 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss estragon, eller kjørvel
  • chilisaus, sterk
  • 1 håndfull potetgull, sprøtt og godt
  • bladsalat
  • ørretrogn
  • rødløk, syltet eller finsnittet
  • 2 stk pølsebrød
  • 2 ss smør, smeltet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk hummer, kokt
  • 3 ss majones
  • 1 ss crème fraîche
  • 2 stk vårløk
  • 2 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss estragon, eller kjørvel
  • chilisaus, sterk
  • 1 håndfull potetgull, sprøtt og godt
  • bladsalat
  • ørretrogn
  • rødløk, syltet eller finsnittet
  • 2 stk pølsebrød
  • 2 ss smør, smeltet
Rens hummeren og skjær hummerkjøttet i grove biter. Finsnitt vårløken og bland sammen hummer, majones, creme fraiche, vårløk, gressløk, estragon og chilisaus.
Smak blandingen til med en klype salt og litt kvernet pepper.
Varm pølsebrødene og pensle dem på innsiden med smeltet smør.
Legg i noen salatblader og fyll brødene med hummersalat.
Topp med litt ørret rogn, syltet rødløk og potetgull.
woman cooking

Bon appetit!

Rens hummeren og skjær hummerkjøttet i grove biter. Finsnitt vårløken og bland sammen hummer, majones, creme fraiche, vårløk, gressløk, estragon og chilisaus.
Smak blandingen til med en klype salt og litt kvernet pepper.
Varm pølsebrødene og pensle dem på innsiden med smeltet smør.
Legg i noen salatblader og fyll brødene med hummersalat.
Topp med litt ørret rogn, syltet rødløk og potetgull.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?