Rens hummeren og skjær hummerkjøttet i grove biter. Finsnitt vårløken og bland sammen hummer, majones, creme fraiche, vårløk, gressløk, estragon og chilisaus.
Smak blandingen til med en klype salt og litt kvernet pepper.
Varm pølsebrødene og pensle dem på innsiden med smeltet smør.
Legg i noen salatblader og fyll brødene med hummersalat.
Topp med litt ørret rogn, syltet rødløk og potetgull.
Bon appetit!
Rens hummeren og skjær hummerkjøttet i grove biter. Finsnitt vårløken og bland sammen hummer, majones, creme fraiche, vårløk, gressløk, estragon og chilisaus.
Smak blandingen til med en klype salt og litt kvernet pepper.
Varm pølsebrødene og pensle dem på innsiden med smeltet smør.
Legg i noen salatblader og fyll brødene med hummersalat.
Topp med litt ørret rogn, syltet rødløk og potetgull.