rask

Ceviche av kamskjell

30 min

Imponer med en stilig kamskjellceviche med lime, chili og tequiladressing.
Kilde: Foto Razmarinka/NTB Scanpix.

73 har lagret denne
Ceviche av kamskjell

Imponer med en stilig kamskjellceviche med lime, chili og tequiladressing.
Kilde: Foto Razmarinka/NTB Scanpix.

73 har lagret denne
8
porsjoner
  • 16 kamskjell, rensede
  • 4 lime
  • 1 ss fiskesaus
  • brunt sukker
  • agurk
  • 2 ss tequila
  • 2 sjalottløk
  • 2 tomat
  • salat, mikrosalat
Unngå at skjermen går i dvale
  • 16 kamskjell, rensede
  • 4 lime
  • 1 ss fiskesaus
  • brunt sukker
  • agurk
  • 2 ss tequila
  • 2 sjalottløk
  • 2 tomat
  • salat, mikrosalat
Skjær kamskjellene i tynne skiver.
Skrell agurken og fjern frøene og skjær den i små terninger. Skjær sjalottløken i tynne ringer. Skrell tomaten og fjern frøene og skjær dem i tynne skiver.
Ha limesaft, fiskesaus, sukker og agurk i en kjøkkenmaskin med kniver og kjør til du har en jevn marinade. Bland i tequila og smak til med salt og pepper. Ta av to spiseskjeer av marinaden. 
Ha sjalottløk og tomat i en liten bolle og bland sammen to spiseskjeer marinade.
Ha kamskjellskivene i en annen bolle og hell over marinaden, bland forsiktig..
Legg cevichen opp på tallerkener, eller i et renset kamskjell, ha over tomat- og løkblandingen og pynt med mikrosalat.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær kamskjellene i tynne skiver.
Skrell agurken og fjern frøene og skjær den i små terninger. Skjær sjalottløken i tynne ringer. Skrell tomaten og fjern frøene og skjær dem i tynne skiver.
Ha limesaft, fiskesaus, sukker og agurk i en kjøkkenmaskin med kniver og kjør til du har en jevn marinade. Bland i tequila og smak til med salt og pepper. Ta av to spiseskjeer av marinaden. 
Ha sjalottløk og tomat i en liten bolle og bland sammen to spiseskjeer marinade.
Ha kamskjellskivene i en annen bolle og hell over marinaden, bland forsiktig..
Legg cevichen opp på tallerkener, eller i et renset kamskjell, ha over tomat- og løkblandingen og pynt med mikrosalat.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?