Skrell agurken og fjern frøene og skjær den i små terninger. Skjær sjalottløken i tynne ringer. Skrell tomaten og fjern frøene og skjær dem i tynne skiver.
Ha limesaft, fiskesaus, sukker og agurk i en kjøkkenmaskin med kniver og kjør til du har en jevn marinade. Bland i tequila og smak til med salt og pepper. Ta av to spiseskjeer av marinaden.
Ha sjalottløk og tomat i en liten bolle og bland sammen to spiseskjeer marinade.
Ha kamskjellskivene i en annen bolle og hell over marinaden, bland forsiktig..
Legg cevichen opp på tallerkener, eller i et renset kamskjell, ha over tomat- og løkblandingen og pynt med mikrosalat.
Bon appetit!
Skjær kamskjellene i tynne skiver.
Skrell agurken og fjern frøene og skjær den i små terninger. Skjær sjalottløken i tynne ringer. Skrell tomaten og fjern frøene og skjær dem i tynne skiver.
Ha limesaft, fiskesaus, sukker og agurk i en kjøkkenmaskin med kniver og kjør til du har en jevn marinade. Bland i tequila og smak til med salt og pepper. Ta av to spiseskjeer av marinaden.
Ha sjalottløk og tomat i en liten bolle og bland sammen to spiseskjeer marinade.
Ha kamskjellskivene i en annen bolle og hell over marinaden, bland forsiktig..
Legg cevichen opp på tallerkener, eller i et renset kamskjell, ha over tomat- og løkblandingen og pynt med mikrosalat.