Blåskjell på grill
Det er ikke alltid grillmat smaker svidd. Det er ikke alltid det smaker kjøtt heller. Blåskjell er fantastisk sommermat. Men du har kanskje ikke tenkt på at det kan tilberedes på grill? Bare lær deg teknikken på å brette til en ildfast form av aluminiumsfolie. Om du har en åpen dyp panne som en bruker til å grille grønnsaker i, kan du bare dekke den med folie.
Det er ikke alltid grillmat smaker svidd. Det er ikke alltid det smaker kjøtt heller. Blåskjell er fantastisk sommermat. Men du har kanskje ikke tenkt på at det kan tilberedes på grill? Bare lær deg teknikken på å brette til en ildfast form av aluminiumsfolie. Om du har en åpen dyp panne som en bruker til å grille grønnsaker i, kan du bare dekke den med folie.
- 1 kg blåskjell
- 4 hvitløksfedd
- 1 sitrongress
- 0.5 rød chili
- 0.5 rød paprika
- 1 fersken
- 0.5 sitron
- 1 dl hvitvin
- 1 kg blåskjell
- 4 hvitløksfedd
- 1 sitrongress
- 0.5 rød chili
- 0.5 rød paprika
- 1 fersken
- 0.5 sitron
- 1 dl hvitvin
