Stekte kamskjell med appelsin og pancetta
La årets siste kveld bli et smakfullt høydepunkt!
Er det en kveld i året du har planer om å koste på deg litt ekstra er nyttårsaften kvelden å gjøre det på. Har du ennå ikke spist hummer og drukket champagne i år så begynner det å haste.
Det trenger nødvendigvis ikke være så komplisert å gjøre det luksuriøst, men litt mer tidkrevende og litt dyrere skal jeg innrømme at det fort kan bli.
La årets siste kveld bli et smakfullt høydepunkt!
Er det en kveld i året du har planer om å koste på deg litt ekstra er nyttårsaften kvelden å gjøre det på. Har du ennå ikke spist hummer og drukket champagne i år så begynner det å haste.
Det trenger nødvendigvis ikke være så komplisert å gjøre det luksuriøst, men litt mer tidkrevende og litt dyrere skal jeg innrømme at det fort kan bli.
- 8 stk kamskjell
- 50 g skinke, pancetta eller bacon
- 150 g appelsin, ferskpresset appelsinsaft
- 1 ss soyasaus
- 2 ss smør
- 2 ss olivenolje
- 8 stk kamskjell
- 50 g skinke, pancetta eller bacon
- 150 g appelsin, ferskpresset appelsinsaft
- 1 ss soyasaus
- 2 ss smør
- 2 ss olivenolje
