Kjør romtemperert smør, grovhakket gressløk og ingefær sammen i en hurtigmikser, eller med stavmikser
Rull smøret til en pølse ved hjelp av bakepapir eller plastfilm. Oppbevar smøret i kjøleskapet inntil videre.
Avliv krepsen ved å gi dem et raskt opphold i fosskokende godt saltet vann. Avkjøl i isvann og oppbevar dem i kjøleskap frem til videre bruk.
Del krepsen i to på langs. Fjern paven og tarmen. Krydre kjøttet lett med salt og pepper. Fordel smøret og legg krepsen på varm grill med skallet ned.
Grilles til kjøttet ikke lenger er «glassaktig», ca. 10–15 minutter. Nytes med andakt og følelse, og godt brød som suger opp hver dråpe av den nydelige kraften.
Bon appetit!
Kjør romtemperert smør, grovhakket gressløk og ingefær sammen i en hurtigmikser, eller med stavmikser
Rull smøret til en pølse ved hjelp av bakepapir eller plastfilm. Oppbevar smøret i kjøleskapet inntil videre.
Avliv krepsen ved å gi dem et raskt opphold i fosskokende godt saltet vann. Avkjøl i isvann og oppbevar dem i kjøleskap frem til videre bruk.
Del krepsen i to på langs. Fjern paven og tarmen. Krydre kjøttet lett med salt og pepper. Fordel smøret og legg krepsen på varm grill med skallet ned.
Grilles til kjøttet ikke lenger er «glassaktig», ca. 10–15 minutter. Nytes med andakt og følelse, og godt brød som suger opp hver dråpe av den nydelige kraften.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto