Potetsalat med grønne bønner og parmesan
Prøv en god potetsalat med grønne bønner og parmesan. Den lages uten majones, rømme eller creme fraiche, og smaker friskt og lett på grunn av sitronsmaken fra sitronolivenolje. Likevel er den syndig god på grunn av parmesanosten.
Denne potetsalaten passer utmerket til alle typer grillmat, men med mynte passer den spesielt godt til lammekjøtt. For å gjøre den enda mer mettende, kan du også blande inn småtomater!
Prøv en god potetsalat med grønne bønner og parmesan. Den lages uten majones, rømme eller creme fraiche, og smaker friskt og lett på grunn av sitronsmaken fra sitronolivenolje. Likevel er den syndig god på grunn av parmesanosten.
Denne potetsalaten passer utmerket til alle typer grillmat, men med mynte passer den spesielt godt til lammekjøtt. For å gjøre den enda mer mettende, kan du også blande inn småtomater!
- 1.5 kg amadinepotet
- 1 pakke grønne bønner
- 1 stk rødløk
- 2 stykker sjalottløk
- 4 ss mynte, kan bruke basilikum også
- 0.5 dl sitronsaft
- 0.5 dl olivenolje
- parmesan, et stykke etter eget ønske
- 1 pakke pinjekjerner, en liten pakke, kan sløyfes
- salt
- pepper
- 1.5 kg amadinepotet
- 1 pakke grønne bønner
- 1 stk rødløk
- 2 stykker sjalottløk
- 4 ss mynte, kan bruke basilikum også
- 0.5 dl sitronsaft
- 0.5 dl olivenolje
- parmesan, et stykke etter eget ønske
- 1 pakke pinjekjerner, en liten pakke, kan sløyfes
- salt
- pepper
