Bland sammen honning, renset og finhakket chili, ingefær og finhakket eller revet hvitløk. Krydre kyllingen med salt og pepper og vend den sammen med honningen.
Legg kyllingstykkene i en passende ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie og bak kyllingen i ovn i 20 -25 minutter, eller til kyllingen gjennomstekt.
Avkjøl og del kyllingen i mindre biter.
Finsnitt kålen og skjær gulrøttene i strimler. Eventuelt kan grønnsakene rives på et rivjern. Riv salaten i mindre biter.
Rens chilien for frø og grovhakk den. Du trenger ikke å bruke hele chilien hvis du synes det blir litt mye.
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Knus chili, sjalottløk og hvitløk i en morter. Tilsett tomatene og knus alt godt sammen.
Tilsett resten av ingrediensene og juster eventuelt smaken med sukker eller fiskesaus. Har du ikke morter, kan du kjøre alle ingrediensene til dressingen raskt sammen med en stavmikser.
Bland grønnsakene sammen med halvparten av dressingen. Fordel salaten på tallerkener.
Topp med kylling, peanøtter og urter. Drypp over litt ekstra dressing og server.
Bon appetit!
Varm ovnen til 200 grader.
Bland sammen honning, renset og finhakket chili, ingefær og finhakket eller revet hvitløk. Krydre kyllingen med salt og pepper og vend den sammen med honningen.
Legg kyllingstykkene i en passende ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie og bak kyllingen i ovn i 20 -25 minutter, eller til kyllingen gjennomstekt.
Avkjøl og del kyllingen i mindre biter.
Finsnitt kålen og skjær gulrøttene i strimler. Eventuelt kan grønnsakene rives på et rivjern. Riv salaten i mindre biter.
Rens chilien for frø og grovhakk den. Du trenger ikke å bruke hele chilien hvis du synes det blir litt mye.
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Knus chili, sjalottløk og hvitløk i en morter. Tilsett tomatene og knus alt godt sammen.
Tilsett resten av ingrediensene og juster eventuelt smaken med sukker eller fiskesaus. Har du ikke morter, kan du kjøre alle ingrediensene til dressingen raskt sammen med en stavmikser.
Bland grønnsakene sammen med halvparten av dressingen. Fordel salaten på tallerkener.
Topp med kylling, peanøtter og urter. Drypp over litt ekstra dressing og server.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto