Rødkålsalat
Rødkålsalat er en knasende sprø og fruktig salat, som virkelig kan løfte en tung juletallerken til nye, lette og fargerike høyder! La gjerne ribba og pinnekjøttet få noen ekstra friske og fristende følgesvenner. Rødkålsalaten inneholder blant annet appelsin, bær og nøtter, og er rett og slett kjempegod. Prøv rødkål til ribbe for en ny vri på julemiddagen!
Rødkålsalat er en knasende sprø og fruktig salat, som virkelig kan løfte en tung juletallerken til nye, lette og fargerike høyder! La gjerne ribba og pinnekjøttet få noen ekstra friske og fristende følgesvenner. Rødkålsalaten inneholder blant annet appelsin, bær og nøtter, og er rett og slett kjempegod. Prøv rødkål til ribbe for en ny vri på julemiddagen!
Ingredienser
- 0.5 stk rødkål, liten/mellomstor
- 2 stk appelsin
- 100 g valnøtter, eller pekannøtter
- 100 g bringebær
- 100 g blåbær
- 6 - 8 stk tørket aprikos
- 1 bunt persille
Sennepsdressing
- 2 ss sennep, grov
- 2 ss eddik, gjerne sherryeddik
- 2 ss honning, flytende
- 1 ss nøtteolje, (kan sløyfes)
- 5 ss olivenolje
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
- 0.5 stk rødkål, liten/mellomstor
- 2 stk appelsin
- 100 g valnøtter, eller pekannøtter
- 100 g bringebær
- 100 g blåbær
- 6 - 8 stk tørket aprikos
- 1 bunt persille
Sennepsdressing
- 2 ss sennep, grov
- 2 ss eddik, gjerne sherryeddik
- 2 ss honning, flytende
- 1 ss nøtteolje, (kan sløyfes)
- 5 ss olivenolje
- salt og kvernet pepper
