Rens granateplet. La 4 ss av kjernene være hele og knus resten med en gaffel.
Visp sammen granateplesaft (sil gjerne saften), eddik, honning og olivenolje. Smak dressingen til med salt og pepper.
Skrell klementinene og skjær dem i tynne skiver. Finsnitt rødløken.
Bland sammen klementinskiver og rødløk. Ha det over på et passende fat eller bruk en dyp tallerken. Topp med dressing og resten av de hele granateplekjernene. Avslutt med litt ekstra flaksalt og kvernet sort pepper. Topp med friske urter og/eller spirer.
Bon appetit!
Rens granateplet. La 4 ss av kjernene være hele og knus resten med en gaffel.
Visp sammen granateplesaft (sil gjerne saften), eddik, honning og olivenolje. Smak dressingen til med salt og pepper.
Skrell klementinene og skjær dem i tynne skiver. Finsnitt rødløken.
Bland sammen klementinskiver og rødløk. Ha det over på et passende fat eller bruk en dyp tallerken. Topp med dressing og resten av de hele granateplekjernene. Avslutt med litt ekstra flaksalt og kvernet sort pepper. Topp med friske urter og/eller spirer.