Stekte nypoteter med ramsløk og røkelaks
Med ferske nypoteter har du kan du enkelt lage en lun og stekt potetsalat med røkelaks, crème fraîche, kapers og ramsløk. Fortvil ikke hvis du ikke får tak i ramsløk, det blir veldig godt med friske urter som vår kjære gressløk også.
Tips:
Bruk gjerne opp rester av kokte poteter fra gårsdagens middag.
år du ikke tak i fersk ramsløk kan du eventuelt bruke ramsløkpuré, eller andre urter som gressløk, kjørvel, estragon, dill, estragon og/eller basilikum.
Røkelaks/ørret kan erstattes med varmrøkt fisk.
Med ferske nypoteter har du kan du enkelt lage en lun og stekt potetsalat med røkelaks, crème fraîche, kapers og ramsløk. Fortvil ikke hvis du ikke får tak i ramsløk, det blir veldig godt med friske urter som vår kjære gressløk også.
Tips:
Bruk gjerne opp rester av kokte poteter fra gårsdagens middag.
år du ikke tak i fersk ramsløk kan du eventuelt bruke ramsløkpuré, eller andre urter som gressløk, kjørvel, estragon, dill, estragon og/eller basilikum.
Røkelaks/ørret kan erstattes med varmrøkt fisk.
- 600 g nypotet, gjerne små
- ramsløk, liten
- 3 dl creme fraiche
- 350 g røkelaks
- 4 ss kapers
- sitronsaft
- salt og kvernet pepper
- gressløk, hakket
- smør, til steking
- 600 g nypotet, gjerne små
- ramsløk, liten
- 3 dl creme fraiche
- 350 g røkelaks
- 4 ss kapers
- sitronsaft
- salt og kvernet pepper
- gressløk, hakket
- smør, til steking
