rask

Fullkornspasta med masse grønt, fetaost og bacon à la Funkygine

25 min

Da Jørgine først serverte pappa sin berømte pastasalat ble den ikke godkjent. For mye pesto og bacon, var farens dom.
Oppskrift er hentet fra "Våre beste pastaretter"/Jørgine Massa Vasstrand og Raffaele Massa/Egmont Publishing

2442 har lagret denne
Fullkornspasta med masse grønt, fetaost og bacon à la Funkygine
Foto: Veslemøy Vråskar/Hest Agentur

Da Jørgine først serverte pappa sin berømte pastasalat ble den ikke godkjent. For mye pesto og bacon, var farens dom.
Oppskrift er hentet fra "Våre beste pastaretter"/Jørgine Massa Vasstrand og Raffaele Massa/Egmont Publishing

2442 har lagret denne
4
porsjoner
  • 300 g fullkornspasta, vi brukte penne
  • 300 g brokkoli
  • 100 g aspargestopper
  • 200 g bacon
  • 65 g baby leaf salat
  • 50 g sukkererter
  • 1 stk eple, grønt
  • 100 g fetaost, i terninger
  • pinjekjerner, en neve

Dressing

  • 3 ss pesto
  • 3 ss kesam
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss vann
  • 0.5 stk sitron, saften
Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g fullkornspasta, vi brukte penne
  • 300 g brokkoli
  • 100 g aspargestopper
  • 200 g bacon
  • 65 g baby leaf salat
  • 50 g sukkererter
  • 1 stk eple, grønt
  • 100 g fetaost, i terninger
  • pinjekjerner, en neve

Dressing

  • 3 ss pesto
  • 3 ss kesam
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss vann
  • 0.5 stk sitron, saften
Kok pasta som anvist på pakken og la den kjøle seg ned.
Del grønnsakene i ønskede biter før du koker aspargesbønner og brokkoli. Stek bacon og bland sammen alle ingrediensene.
Lag dressingen i en egen bolle før du tilsetter den i pastasalaten.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pasta som anvist på pakken og la den kjøle seg ned.
Del grønnsakene i ønskede biter før du koker aspargesbønner og brokkoli. Stek bacon og bland sammen alle ingrediensene.
Lag dressingen i en egen bolle før du tilsetter den i pastasalaten.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?