Del nektarinene i fire. Pensle nektarinbåtene med litt olje og grill dem raskt på begge sider over høy varme. Grill også den halve sitronen (med snittflaten ned) til sitronen blir myk.
Skjær agurken i tynne skiver eller bånd.
Bre labne eller yoghurt på et fat. Legg på grillet nektar og agurk. Drypp over en klunk olivenolje og press over saften fra den grillede sitronen. Dryss over pistasj og hakkede urter.
Krydre med salt, pepper, en klype chili og paprikapulver. Servers med det samme.
Bon appetit!
Del nektarinene i fire. Pensle nektarinbåtene med litt olje og grill dem raskt på begge sider over høy varme. Grill også den halve sitronen (med snittflaten ned) til sitronen blir myk.
Skjær agurken i tynne skiver eller bånd.
Bre labne eller yoghurt på et fat. Legg på grillet nektar og agurk. Drypp over en klunk olivenolje og press over saften fra den grillede sitronen. Dryss over pistasj og hakkede urter.
Krydre med salt, pepper, en klype chili og paprikapulver. Servers med det samme.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto