Med druer og pistasjnøtter er dette en smakfull potetsalat med friskhet og krønsj.
Nypoteter er søte og gode, og de passer perfekt i en nypotetsalat. Bruk andre kokefaste typer utenfor sesong, som Asterix eller den vidunderlige ringerikspoteten.
Med druer og pistasjnøtter er dette en smakfull potetsalat med friskhet og krønsj.
Nypoteter er søte og gode, og de passer perfekt i en nypotetsalat. Bruk andre kokefaste typer utenfor sesong, som Asterix eller den vidunderlige ringerikspoteten.
5 stykker stangselleri, skrelt og skåret i tynne skiver
1 stk fennikel
1 dl pistasjnøtter
1 dl blå druer, eller mer, delt i to
1 stilk timian, fersk
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
1 kg nypotet
2 ts dijonsennep
1 ts sukker
sitronsaft, av en halv sitron
3 ss olivenolje extra virgin
5 stykker stangselleri, skrelt og skåret i tynne skiver
1 stk fennikel
1 dl pistasjnøtter
1 dl blå druer, eller mer, delt i to
1 stilk timian, fersk
Kok potetene møre, hell av vannet og la dem dampe seg tørre.
Bland sammen sennep, sitron, sukker, olje og salt og pepper i en bolle som er stor nok til å romme alle ingrediensene.
Når du akkurat klarer å håndtere potetene, deler du dem i i mindre biter og vender dem inn i dressingen sammen med fennikel, stangselleri, druer, nøtter og timian.
Smak til med salt og pepper.
Bon appetit!
Kok potetene møre, hell av vannet og la dem dampe seg tørre.
Bland sammen sennep, sitron, sukker, olje og salt og pepper i en bolle som er stor nok til å romme alle ingrediensene.
Når du akkurat klarer å håndtere potetene, deler du dem i i mindre biter og vender dem inn i dressingen sammen med fennikel, stangselleri, druer, nøtter og timian.
Smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto