Andre grønnsaker som blomkål, nepe og reddiker passer også fint.
Bruker du mindre kyllingfileter kan du beregne en til hver, da er det ikke nødvendig og dele de i to (men bank dem gjerne litt forsiktig sånn at de blir omtrent like tykke over det hele).
Tips: Tilsett en liten teskje flytende honning i dressingen for en rundere smak.
Andre grønnsaker som blomkål, nepe og reddiker passer også fint.
Bruker du mindre kyllingfileter kan du beregne en til hver, da er det ikke nødvendig og dele de i to (men bank dem gjerne litt forsiktig sånn at de blir omtrent like tykke over det hele).
Tips: Tilsett en liten teskje flytende honning i dressingen for en rundere smak.
Del kyllingbrystene i to på langs. Visp sammen egg og hvitløk. Bland sammen knuste havregryn, chiafrø, sesamfrø og timian. Krydre kyllingen med salt og kvernet pepper. Vend kyllingen først i mel (rist godt av det overflødige), så i egg og til slutt i havregrynblandingen. Stek den panerte kyllingen gyllen og sprø i en stor stekepanne med litt olje.
Skjær/høvle alle grønnsakene i tynne skiver. Visp sammen alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Skjær kyllingen i skiver og fordel kylling, grønnsaker og labneh (eventuelt hummus eller yoghurt naturell) på tallerkener. Drypp over dressingen og server.
Bon appetit!
Del kyllingbrystene i to på langs. Visp sammen egg og hvitløk. Bland sammen knuste havregryn, chiafrø, sesamfrø og timian. Krydre kyllingen med salt og kvernet pepper. Vend kyllingen først i mel (rist godt av det overflødige), så i egg og til slutt i havregrynblandingen. Stek den panerte kyllingen gyllen og sprø i en stor stekepanne med litt olje.
Skjær/høvle alle grønnsakene i tynne skiver. Visp sammen alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Skjær kyllingen i skiver og fordel kylling, grønnsaker og labneh (eventuelt hummus eller yoghurt naturell) på tallerkener. Drypp over dressingen og server.