Del agurkene i fire på langs. Legg agurklengdene i en brødpose (for å unngå søl) og knus dem lett med en kjevle eller noen annet litt tungt. Del agurken i jevne biter.
Skrell og knus hvitløkfeddene med bredsiden av en kniv. Bland sammen agurk, hvitløk og salt og ha alt over i en sil. La det marinere i 10-15 minutter. Klem agurken litt sammen slik at noen av væsken siles vekk.
Rør sammen eddik, sukker, sesamolje, fishsauce og solsikkeolje (rør til sukkeret er oppløst). Bland dressingen sammen med den avrente agurken. Dryss over hakket vårløk, litt chili og friske urter.
Bon appetit!
Del agurkene i fire på langs. Legg agurklengdene i en brødpose (for å unngå søl) og knus dem lett med en kjevle eller noen annet litt tungt. Del agurken i jevne biter.
Skrell og knus hvitløkfeddene med bredsiden av en kniv. Bland sammen agurk, hvitløk og salt og ha alt over i en sil. La det marinere i 10-15 minutter. Klem agurken litt sammen slik at noen av væsken siles vekk.
Rør sammen eddik, sukker, sesamolje, fishsauce og solsikkeolje (rør til sukkeret er oppløst). Bland dressingen sammen med den avrente agurken. Dryss over hakket vårløk, litt chili og friske urter.