Pastasalat med brokkoli, bacon og rødløk

45 min

En deilig pastasalat med knasende sprø grønnsaker og deilig bacon metter godt, og er like godt til frokost, lunsj og middag. Tranebær og persille passer flott som garnityr, men du kan også eksperimentere med det du finner i kjøleskapet.

Oppskriften rekker til 2-4 porsjoner.

3695 har lagret denne
Pastasalat med brokkoli, bacon og rødløk

En deilig pastasalat med knasende sprø grønnsaker og deilig bacon metter godt, og er like godt til frokost, lunsj og middag. Tranebær og persille passer flott som garnityr, men du kan også eksperimentere med det du finner i kjøleskapet.

Oppskriften rekker til 2-4 porsjoner.

3695 har lagret denne
2
porsjoner
  • 250 g pasta
  • 150 g bacon
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk rødløk
  • 1.5 dl majones, evt. lettmajones
  • 0.5 dl yoghurt naturell
  • 2 ss eplecidereddik, eller sitronsaft
  • 1 ss sukker
  • 4 ss pinjekjerner, ristede
  • 50 g tranebær, tørkede, eller rosiner
  • persille, hakket, evt. basilikum
Unngå at skjermen går i dvale
  • 250 g pasta
  • 150 g bacon
  • 1 stk brokkoli
  • 1 stk rødløk
  • 1.5 dl majones, evt. lettmajones
  • 0.5 dl yoghurt naturell
  • 2 ss eplecidereddik, eller sitronsaft
  • 1 ss sukker
  • 4 ss pinjekjerner, ristede
  • 50 g tranebær, tørkede, eller rosiner
  • persille, hakket, evt. basilikum
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skjær baconet i små biter og sprøstek det. Rens og del brokkolien i minibuketter. Rens og finsnitt eller finhakk rødløken.
Visp sammen majones, yoghurt, eddik og sukker.
Bland sammen pasta, bacon, brokkoli, rødløk, pinjekjerner, tranebær/rosiner, dressing og hakket persille. Kvern gjerne over litt sort pepper ved servering.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skjær baconet i små biter og sprøstek det. Rens og del brokkolien i minibuketter. Rens og finsnitt eller finhakk rødløken.
Visp sammen majones, yoghurt, eddik og sukker.
Bland sammen pasta, bacon, brokkoli, rødløk, pinjekjerner, tranebær/rosiner, dressing og hakket persille. Kvern gjerne over litt sort pepper ved servering.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?