En deilig pastasalat med knasende sprø grønnsaker og deilig bacon metter godt, og er like godt til frokost, lunsj og middag. Tranebær og persille passer flott som garnityr, men du kan også eksperimentere med det du finner i kjøleskapet.
En deilig pastasalat med knasende sprø grønnsaker og deilig bacon metter godt, og er like godt til frokost, lunsj og middag. Tranebær og persille passer flott som garnityr, men du kan også eksperimentere med det du finner i kjøleskapet.
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skjær baconet i små biter og sprøstek det. Rens og del brokkolien i minibuketter. Rens og finsnitt eller finhakk rødløken.
Visp sammen majones, yoghurt, eddik og sukker.
Bland sammen pasta, bacon, brokkoli, rødløk, pinjekjerner, tranebær/rosiner, dressing og hakket persille. Kvern gjerne over litt sort pepper ved servering.
Bon appetit!
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skjær baconet i små biter og sprøstek det. Rens og del brokkolien i minibuketter. Rens og finsnitt eller finhakk rødløken.
Visp sammen majones, yoghurt, eddik og sukker.
Bland sammen pasta, bacon, brokkoli, rødløk, pinjekjerner, tranebær/rosiner, dressing og hakket persille. Kvern gjerne over litt sort pepper ved servering.