Tacosalat med pasta er perfekt for deg som aldri får nok tex-mex-mat! Pastasalaten med en meksikansk vri er enkel å lage, og veldig mettende. Tips: Tilsett stekt eller grillet kylling eller biffkjøtt, sprøstekt bacon eller rester av «tacokjøtt». Denne oppskriften holder til 2-4 personer.
Tacosalat med pasta er perfekt for deg som aldri får nok tex-mex-mat! Pastasalaten med en meksikansk vri er enkel å lage, og veldig mettende. Tips: Tilsett stekt eller grillet kylling eller biffkjøtt, sprøstekt bacon eller rester av «tacokjøtt». Denne oppskriften holder til 2-4 personer.
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skyll bønnene godt under kaldt vann. Skjær maiskornene av kolben. Finsnitt vårløken. Rens og skjær avokado og paprika i små terninger. Finsnitt eller finhakk chilien - fjern frøene for en mildere smak.
Rør sammen majones, yoghurt, chilisaus og spisskummen. Smak dressingen til med limesaft.
Bland sammen pasta, bønner, mais, vårløk, paprika, chili og dressing. Dryss over smuldret fetaost (eller revet parmesan), hakket koriander og knuste nachochips.
Bon appetit!
Kok pastaen i saltet vann. Hell av kokevannet, skyll pastaen i kaldt vann og la vannet renne godt av.
Skyll bønnene godt under kaldt vann. Skjær maiskornene av kolben. Finsnitt vårløken. Rens og skjær avokado og paprika i små terninger. Finsnitt eller finhakk chilien - fjern frøene for en mildere smak.
Rør sammen majones, yoghurt, chilisaus og spisskummen. Smak dressingen til med limesaft.
Bland sammen pasta, bønner, mais, vårløk, paprika, chili og dressing. Dryss over smuldret fetaost (eller revet parmesan), hakket koriander og knuste nachochips.